promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Barca elnökjelöltje: „Neymar nincs Európa legjobb harminc játékosa között”
Borítókép:  FRANCK FIFE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barcelona elnöki posztjára pályázó Toni Freixa úgy látja, hogy Neymar nincs Európa legjobb harminc játékosa között, s ha ő lenne az elnök, nem igazolná le a brazil támadót.

A következő év elején elnököt választ a Barcelona. A jelöltek pedig már kampányolnak, interjúkat adnak, elmondják, hogyan képzelik el a katalán klub jövőjét. A nagy esélyes, Victor Font korábban például arról beszélt, tervei vannak Lionel Messivel, Xavit pedig visszacsábítaná a klubhoz. A másik jelölt, Toni Freixa a katalán rádiónak, a Cadena SERnek beszélt elképzeléseiről.

És sok más mellett a beszélgetés során szó esett arról a Neymarról, akik 2017-ben világrekordot jelentő, 222 millió euróért igazolt Barcelonától a Paris Saint-Germainhez. Toni Freixa nem fogta magát vissza, hiszen igen erős kijelentéseket tett.

„Neymar teljesítménye miatt nincs Európa legjobb harminc játékosa között. Ha én lennék az elnök, nem igazolnám le őt”

– fogalmazott Freixa a 101 Great Goals leírása szerint.

Mindez azért is érdekes, mert 2020 nyarán igen sok hírt lehetett azzal kapcsolatban olvasni, hogy Neymar újra a Barcelona játékosa lehet, hiszen korábbi csapattársai akár fizetésük egy részéről is lemondtak volna, csakhogy a brazil támadó visszatérjen. Végül, augusztus végén, az azóta már távozott Josep Maria Bartomeu jelezte

sem Neymar, sem Lautaro Martinez nem lesz a klub játékosa 2020 nyarán, ugyanis a koronavírus-járvány miatt a katalán együttes pénzügyi nehézségekkel küzd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás