promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Izland ellen játszó csapat fele kiesett a szerb meccsre
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar labdarúgó-válogatott Izland elleni kezdőcsapatából hat játékos is kiesett, ráadásul az Eb-pótselejtezőn a csapatot irányító Cosimo Inguscio pályaedző legutóbbi tesztje pozitív lett.

A magyar labdarúgó-válogatottra az Izland elleni Európa-bajnoki-pótselejtezőt követően újabb nehéz feladat jár. A nemzeti együttes Nemzetek Ligája-mérkőzésen Szerbiát fogadja hazai pályán. (A két csapat első mérkőzését Magyarország nyerte 1-0-re Könyves Norbert góljával.) Ráadául úgy lép pályára a magyar csapat, hogy több fontos játékosát is nélkülöznie kell.

Biztosan nem játszhat Szerbia ellen:

  • Szalai Ádám
  • Gulácsi Péter
  • Willi Orbán
  • Sallai Roland
  • Szalai Attila
  • Fiola Attila

Tehát az Izland elleni kezdőcsapatból hat játékos is kiesett. Szalai, Gulácsi és Willi Orbán sérülés miatt hagyta el a válogatott edzőtáborát. Az MLSZ Twitter-oldalán olvasható tájékoztatás szerint Sallai Rolandnak a német karanténszabályok miatt kellett visszautaznia klubjához, Szalai Attila és Fiola Attila pedig eltiltás miatt nem segítheti a csapatot november 15-én este.

Ráadásul az Izland ellen, a válogatottat irányító Cosimo Inguscio pályaedző legutóbbi tesztje pozitív lett. S mivel Marco Rossi sem ülhet le még a kispadra, így a válogatott új, ideiglenes kapitányt avat: 

a Szerbia elleni NL-mérkőzésen Gera Zoltán irányítja a válogatottat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás