Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Suárez napokig sírt amiatt, ahogyan a Barcelona bánt vele

Suárez napokig sírt amiatt, ahogyan a Barcelona bánt vele

Sport & Szabadidő

Suárez napokig sírt amiatt, ahogyan a Barcelona bánt vele

Sport & Szabadidő

HZS 07:07

Hat év után távozott a Barcelonától Luis Suárez, aki elárulta, hogy mielőtt csatlakozott volna új csapatához, az Atlético Madridhoz, napokig sírt, amiatt ahogy a katalán klub bánt vele.

Az uruguay-i támadó, Luis Suárez hat év után távozott a Barcelona csapatától. A labdarúgónak nem volt lehetősége a maradásra, ugyanis még a 2020/2021-es szezon kezdete előtt jelezte neki a csapat új edzője, Ronald Koeman, hogy nem számít rá. Sokáig úgy tűnt, hogy Suárez a Juventusnál folytatja, végül azonban az Atlético Madrid csapatához írt alá. A labdarúgó búcsúztatóján könnyek közepette köszönt el a klubtól. Mint mondta, büszke arra, hogy csatártársa és barátja volt a katalán klubnál Lionel Messi.

A játékos most arról beszélt, hogy mennyire nehezek voltak azok a napok, mielőtt megérkezett volna új csapatához. 

„Azok a napok nehezek voltak. Sírtam amiatt, amit át keresztül kellett mennem. Az bántott a leginkább, ahogy ők (itt a Barcára utal Suárez) csinálták a dolgokat. De el kell fogadni, hogy egy korszak a végéhez ért”

– fogalmazott a labdarúgó a BBC szerint.

Suárez elárulta, a legrosszabb dolog az volt, hogy az első csapattól külön kellett edzenie, mert nem engedélyezték neki, hogy volt csapattársaival készüljön.

„A feleségem láthatta milyen boldogtalan voltam, azt akarta, hogy újra mosolyogni lásson, és amikor jött a lehetőség az Atléticótól, nem volt bennem kétség”

– tette hozzá Luis Suárez.

Borítókép: GABRIEL BOUYS / AFP