promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messi úgy köszönt el Suáreztől, hogy közben odaszúrt a Barcelonának
Borítókép:  XAVIER BONILLA / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hat év után távozott Luis Suárez a Barcelonától. Játékostársa és barátja, Lionel Messi úgy búcsúzott el tőle, hogy közben odaszúrt egyet a Barcelonának.

Hat év után távozott Luis Suárez a Barcelonától. A labdarúgó búcsúztatóján könnyek közepette búcsúzott a klubtól. Mint mondta, büszke arra, hogy csatártársa és barátja volt a katalán klubnál Lionel Messi. (Suérez egyébként az Atlético Madrid csapatánál folytatja.)

Az argentin labdarúgó, aki ez év nyarán nagyon közel állt ahhoz, hogy Suárezhez hasonlóan távozzon a csapattól az Instagramon búcsúzott az uruguay-i futballistától.

„A személyednek megfelelő búcsút érdemeltél volna. A klub történetének egyik legjobb játékosa vagy, elképesztő dolgokat értél el egyéni- és csapatszinten is. Nem érdemelted meg, hogy úgy távozz, ahogyan az történt. Az igazság az, hogy többé már semmi se lep meg. Szépen lassan elfogadom a tényt, de amikor bementem az öltözőbe, elkezdtem megérteni, hogy nagyon nehéz lesz az, hogy pályán és azon kívül nem oszthatom meg veled a mindennapjaimat. Hiányolni fogunk nagyon. Annyi év, annyi ebéd, vacsora. Annyi dolog, amit soha nem lesz elfelejtve. Furcsa lesz téged látni másik mezben, még inkább furcsa lesz ellened játszani. Minden jót kívánok neked az új kihívásokhoz. Szeretetemet küldöm neked és a családodnak. Hamarosan találkozunk, haver”

– írta Lionel Messi a Sky Sports szerint.

A poszthoz Neymar is kommentelt, a Paris Saint-Germain labdarúgója a következőt írta:

„Hihetetlen, ahogy a dolgokat intézik”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás