promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amikor Luis Suárezt harapják meg
Borítókép:  AFP/Lluis Gene
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szombati Barca–Levante mérkőzést követő ünneplés közben kisebb meglepetés érte Luis Suárezt. Miközben játékostársaival a 26. bajnoki cím megszerzését éljenezték, a legifjabb Suárez lemásolta apukája harapó mozdulatát, mellyel édesapja több klasszist is kifektetett már a pályán.

Huszonhatodik bajnoki címét ünnepelte szombaton a Barcelona futballcsapata, miután 1-0-ra legyűrte a Levantét a spanyol ligában, s ezzel behozhatatlan előnyre tett szert az Atlético Madrid előtt három fordulóval a bajnokság vége előtt.

A Barca-játékosok előbb egymással, majd szeretteikkel ölelkeztek, fotózkodtak. Az egyik képen Luiz Suárez, a katalánok csatára látható, karjában néhány hónapos kisfiával, Lautaróval. A csecsemő a fotón épp vállon készül harapni apukáját.

Lautaro apukája után szabadon (Fotó: tellerreport.com)


Az apukák 99 százaléka esetében átsiklanánk a történteken, Suárez esetében azonban egy perc alatt elindult a trollcunami. Hogy miért?

2010-ben, még az Ajax játékosaként Otman Bakkalt harapta meg az uruguayi játékos egy PSV elleni mérkőzésen. Két mérkőzéses eltiltást kapott érte.

Három évvel később akkori klubja, a Liverpool őrült meccset játszott a Chelsea-vel (2-2), a meccs hevében a támadó a londoniak védőjével, Branislav Ivanoviccsal akadt össze. Miközben a labda méterekre gurult tőlük, nagy erővel beleharapott a szerb játékos felkarjába. Az angol szövetség tíz mérkőzésre eltiltotta a játéktól.

Suárezt ez sem tántoríthatta el attól, hogy újra kiengedje Hannibal Lecter szellemét a palackból. A 2014-es világbajnokságon az olaszok elleni mérkőzésen (1-0-ra győzött Uruguay) egy ártatlan helyzetben ütközött Chiellinivel, aki némiképp feltartotta Suárezt, erre a Barca légiósa az olasz bekk hátába mélyesztette a fogait, majd úgy tett, mintha egymásnak szaladtak volna. Chiellini teljes joggal háborodott fel.

Bár a játékvezető nem szúrta ki az esetet, a FIFA utólag négy hónapos eltiltással sújtotta a futballistát.

A szombati harapás fényében kíváncsian várjuk, a cseppnyi Lautarót hány Barca-meccsről tiltja el apukája. Letagadni legalább már biztosan nem tudja a kicsit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás