promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messi-góllal bajnok a Barca, Ronaldo 600-nál jár. Hogy bukott a PSG?
Borítókép:  Ronaldo és Messi ugyanabban a percben talált be (The Independent)
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Messi és Ronaldo ugyanabban a percben szerzett gólt, az egyiknek nagyobb jelentősége volt, mint a másiknak, és tényleg. A PSG durván bukott a kupadöntőben, magyarok jutottak a BL-csoportkörbe, a Dortmund aranyának pedig alighanem annyi. 

A Barcelona gyakorlatilag és hivatalosan is megnyerte már a spanyol bajnokságot. Coutinhót a félidőben, 0-0-nál váltotta Lionel Messi, és Messi meg is szerezte a győztes találatot 17 perccel később a Levante ellen, ami a bajnoki címet jelentette. Mégpedig a 26-ikat, egyben címvédést is.  

[[video]] 

Ronaldo Milánóban, az Inter–Juventuson ugyanabban a percben, a 62-ikben talált be, de ezzel nem lett bajnok a Juve, mert már korábban megnyerte az olasz bajnokságot.

600. klubgóljával Ronaldo Naingollan szokás szerint hatalmas találatát egyenlítette ki. A videón 1:14-nél a belga, 9:04-nél a portugál gólja: 

Az igazán nagy tettet francia közönség látta: a Rennes letaszította négy év után a kupatrónról a PSG-t. Ráadásul kétgólos hátrányból! (Mbappét a 118. percben leküldték a pályáról.)

A Bundesligában a Dortmund otthon kapott ki 4-2-re a Schalkétől és ezzel lehet, hogy annyi a bajnoki címének: 

a Bayernnek 1 pont előnye maradt, eggyel kevesebbet játszott,

és még négyszer pályára lép. Gulácsi Péter és a Lipcse (egyben Orbán Willi csapata) 2-1-re legyűrte otthon a Freiburgot, ezzel biztosan tagja lett a BL csoportkörének, Dárdai Pál és a Hertha bravúros 0-0-t hozott össze Frankfurtban. Thomas Doll pedig (aki az FTC-vel tulajdonképpen magyar bajnok lett szombaton, más kérdés, hogy szezon közben kirúgták és az érdem Rebrové) 1-0-ás hazai sikernek örülhetett a Hannover kispadján a Mainz ellen. 9 meccs után győzött a Hannover, így is sereghajtó. 


 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás