Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Messi úgy köszönt el Suáreztől, hogy közben odaszúrt a Barcelonának

Messi úgy köszönt el Suáreztől, hogy közben odaszúrt a Barcelonának

Sport & Szabadidő

Messi úgy köszönt el Suáreztől, hogy közben odaszúrt a Barcelonának

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.09.25. 15:35

Hat év után távozott Luis Suárez a Barcelonától. Játékostársa és barátja, Lionel Messi úgy búcsúzott el tőle, hogy közben odaszúrt egyet a Barcelonának.

Hat év után távozott Luis Suárez a Barcelonától. A labdarúgó búcsúztatóján könnyek közepette búcsúzott a klubtól. Mint mondta, büszke arra, hogy csatártársa és barátja volt a katalán klubnál Lionel Messi. (Suérez egyébként az Atlético Madrid csapatánál folytatja.)

Az argentin labdarúgó, aki ez év nyarán nagyon közel állt ahhoz, hogy Suárezhez hasonlóan távozzon a csapattól az Instagramon búcsúzott az uruguay-i futballistától.

„A személyednek megfelelő búcsút érdemeltél volna. A klub történetének egyik legjobb játékosa vagy, elképesztő dolgokat értél el egyéni- és csapatszinten is. Nem érdemelted meg, hogy úgy távozz, ahogyan az történt. Az igazság az, hogy többé már semmi se lep meg. Szépen lassan elfogadom a tényt, de amikor bementem az öltözőbe, elkezdtem megérteni, hogy nagyon nehéz lesz az, hogy pályán és azon kívül nem oszthatom meg veled a mindennapjaimat. Hiányolni fogunk nagyon. Annyi év, annyi ebéd, vacsora. Annyi dolog, amit soha nem lesz elfelejtve. Furcsa lesz téged látni másik mezben, még inkább furcsa lesz ellened játszani. Minden jót kívánok neked az új kihívásokhoz. Szeretetemet küldöm neked és a családodnak. Hamarosan találkozunk, haver”

– írta Lionel Messi a Sky Sports szerint.

A poszthoz Neymar is kommentelt, a Paris Saint-Germain labdarúgója a következőt írta:

„Hihetetlen, ahogy a dolgokat intézik”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ya me venía haciendo la idea pero hoy entré al vestuario y me cayó la ficha de verdad. Que difícil va a ser no seguir compartiendo el día a día con vos, tanto en las canchas como afuera. Los vamos a extrañar muchísimo. Fueron muchos años, muchos mates, comidas, cenas... Muchas cosas que nunca se van a olvidar, todos los días juntos. Va a ser raro verte con otra camiseta y mucho más enfrentarte. Te merecías que te despidan como lo que sos: uno de los jugadores más importantes de la historia del club, consiguiendo cosas importantes tanto en lo grupal como individualmente. Y no que te echen como lo hicieron. Pero la verdad que a esta altura ya no me sorprende nada. Te deseo todo lo mejor en este nuevo desafío. Te quiero mucho, los quiero mucho. Hasta pronto, amigo.

Leo Messi (@leomessi) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: XAVIER BONILLA / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP