promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Manchester Unitednek erősítésre van szüksége – ők jöhetnek
Borítókép:  OLI SCARFF / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Manchester United átalakítaná keretét 2020 nyarán. Mutatjuk kik jöhetnek és kik távozhatnak.

A Manchester United a koronavírus-járvány után nem veszített Premier League-mérkőzést. A jó szereplésnek köszönhetően pedig a csapat a 2019/2020-as szezont a harmadik, tehát Bajnokok Ligája-főtábla pozíciót érő helyen zárta. Ahhoz azonban, hogy a United a következő idényben is sikeres legyen, álladósítania kell jó teljesítményét, ehhez részben arra van szüksége, hogy keretét minőségi labdarúgókkal bővítse. A csapat vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer a minap úgy fogalmazott, fontos nyári időszak előtt állnak, utalva ezzel arra, hogy ha sikerül megszerezni a kiszemelt játékosokat, akkor előrébb léphet a klub.

De kik érkezhetnek Manchesterbe, s kik távozhatnak? Ennek ment utána Goal.com. Nézzük előbb azon játékosokat, akik Solskjaer kívánságlistáján szerepelnek:

  • Jadon Sancho. A Borussia Dortmund szélsőjének megszerzése prioritás az angol klub számára. Ugyanakkor a német csapat által kért 100 millió eurót a United nem hajlandó kifizetni.
  • A célpontok között van még az Aston Villa labdarúgója, Jack Grealish, illetve az Ajax középpályása, Donny van de Beek is. 
  • A védelem erősítésére a Premier League-ből kiesett Bournemouth-védőt, Nathan Akét nézte ki Solskjaer, de szó van Kalidou Koulibaly leigazolásáról is.

S, hogy kik mehetnek? Nos, Andreas Pereira és Jesse Lingard a lezárult idényben kevés játéklehetőséget kaptak, így könnyen elképzelhető távozásuk. Ahogy Phil Jones, Marcos Rojo, Chris Smalling és Alexis Sanchez távozása sem lenne meglepő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás