Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hiába állnak érte sorba, a Dortmund nem adja játékosát

Hiába állnak érte sorba, a Dortmund nem adja játékosát

Sport & Szabadidő

Hiába állnak érte sorba, a Dortmund nem adja játékosát

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.01.08. 19:49

A SkySport úgy értesült, hogy a Borussia Dortmund a téli átigazolási időszakban nem hajlandó eladni támadóját, Jadon Sanchót.

Chelsea, Manchester City, Manchester United, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Barcelona.

Egy impozáns lista azon klubokról, amelyeknél felmerül a Borussia Dortmund játékosának, Jadon Sanchónak leigazolása. Az a csapat, amely szeretné megszerezni az angol támadót mélyen a zsebébe kell, hogy nyúljon. Sanco becsült piaci értéke ugyanis 160 millió euró. A svájci székhelyű Sporttudományi Intézet ezzel őt teszi a legdrágább, húsz éven aluli játékosok listájának első helyére, ráadásula második helyen álló Rodrygo (Real Madrid) értékét „csak” 87 millió euróra becsülik.

A januári átigazolási időszak egyik kérdése az, valamelyik topcsapat, megtudja-e szerezni magának Sanchót. Egyáltalán a Borussia Dortmund hajlandó-e meghallgatni bármilyen ajánlatot. Utóbbi kérdést azért kell feltenni, mert a SkySport értesülése szerint a német klub nem hajlandó megválni játékosától a téli transzferidőszakban. A támadó 2022-ig tartó szerződésében egyébként nem szerepel kivásárlási záradék. Tovább nehezíti az ügyet, hogy a Dortmundnál úgy vélik, amennyiben eladnák Sanchót, januárban nem tudnák megfelelően pótolni.

Borítókép: ELMAR KREMSER / SVEN SIMON / SVEN SIMON / DPA PICTURE-ALLIANCE