promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Maradjatok otthon! – kérte a futballista, majd elment bulizni
Borítókép:  Adrian DENNIS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Aston Villa játékosa ráadásul nagyon részegre itta magát.

Az még inkább pikánsabbá tette a hírt Angliában, hogy az Aston Villa csapatkapitányáról, Jack Grealishről beszélünk.

Most hivatalosan úgy áll a helyzet, hogy a Premier League-et április 30-ig felfüggesztették. Ez valószínűleg ki fog tolódni, mivel elkezdték bevezetni a szigorúbb korlátozásokat Nagy-Britanniában, és a nagyvilágban tapasztalhatjuk, hogy egy hónap alatt nem tud lecsengeni ez az egész. A felek elkötelezettek amellett, hogy befejezik a 2019–2020-as idényt, amint erre biztonságosan sort lehet keríteni, de hát rengeteg a pletyka arról is, hogy felfüggeszthetik az idényt.

Szóval a játékosok is otthon ülnek, a többségük önkéntes karanténban. Jack Grealish is arra kért mindenkit egy videóban, hogy maradjanak otthon, ne menjenek sehova. Igen ám, de miután ezt bejelentette, elment bulizni.

Az Aston Villa játékosát a videó megosztása után rögtön hívta egy ismerőse inni, és ő meg képtelen volt erre nemet mondani. Lehet meg is úszta volna, ha csak pár sört gurítanak le, azonban Grealish olyan részeg volt, hogy a kocsijával több parkoló autót is összetört Solihullban. Állítólag felemás papucsban állt a tetthelyen kicsit, de végül a rendőrök érkezését sem várta meg.

Aston Villa közleményben elítélte a viselkedést, és pénzbüntetést szabnak ki a középpályásukra, amit egy birminghami kórház kap meg.

Grealish azóta előállt a vezeklő-videóval is, amiben bocsánatot kér mindenkitől. Megígérte, innentől betartja az előírásokat, de hát úgy kibulizta magát, hogy valószínűleg nyárig nem akar alkoholt látni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás