Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nem Messit választották a szurkolók a szezon legjobbjának

Nem Messit választották a szurkolók a szezon legjobbjának

Sport & Szabadidő

Nem Messit választották a szurkolók a szezon legjobbjának

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.07.21. 20:20

A spanyol napilap, a Marca szavazásán a szurkolók a 2019/2020-as szezon legjobb játékosának Karim Benzemát választották, második helyen Lionel Messi végzett. A Barca-drukkerek a csapat legjobbja voksoláson szintén második helyre tették az argentint. Az első helyen ugyanis Marc-André ter Stegen végzett.

Ahogy arról beszámoltunk, hiába nem szerepelt fényesen a Barcelona a La Liga 2019/2020-as szezonjában, azért Lionel Messi megtette a magáét. Az argentin játékos hetedszer lett a spanyol élvonal legeredményesebb labdarúgója, egyúttal immár nevéhez fűződik az egy idényben adott legtöbb gólpassz. (Arról, hogy milyen mutatókban lett még a legjobb Messi a véget ért szezonban, ide kattintva olvashatsz.) 

Hiába azonban az egyéni szempontból sikeresnek mondható idény, Messi közel sem elégedett, az utolsó előtti fordulóban, az Osasunától elszenvedett vereség után arról beszélt, hogy önkritikát kell gyakorolni.

Persze van olyan rangsor, szavazás, amiben nem Lionel Messi végez az élen. A Marca szurkolói szavazásokat indított: a spanyol napilap arra volt kíváncsi, hogy a drukkerek szerint ki volt a 2019/2020-as La Liga-idény legjobbja, de arra is lehetett voksolni, hogy a nézők kit tartanak a szezon legjobb Barca-játékosának.

Kissé talán meglepő módon, egyik szavazásom sem Lionel Messi nyert.

Előbbin Karim Benzema, utóbbin Marc-André ter Stegen végzett az első helyen. Érdekesség, hogy Ter Stegenre és Messire is nagyjából ugyanannyian szavaztak, de az argentin több negatív voksot kapott.

Borítókép: GIUSEPPE MAFFIA / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP