Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lionel Messi őszintén és kritikusan beszélt csapatáról

Lionel Messi őszintén és kritikusan beszélt csapatáról

Sport & Szabadidő

Lionel Messi őszintén és kritikusan beszélt csapatáról

Sport & Szabadidő

HZS 12:55

Miután a Barcelona hazai pályán 2:1-re kikapott az Osasunától, Lionel Messi nagyon kritikusan nyilatkozott csapata szezonban mutatott teljesítményéről.

Azzal, hogy a spanyol bajnokság utolsó előtti fordulójában a Real Madrid hazai pályán Karim Benzema két góljával legyőzte a Villareal a begyűjtötte 34. bajnoki címét. A Real Madrid-Villareal mérkőzéssel párhuzamosan rendezték a Barcelona-Osasuna találkozót, amelyet végül a vendég csapat nyert 2:1-re, s tette ezt úgy, hogy a 77. perctől kezdve emberhátrányban játszott, mi több, a győztes találatos a 94. percben szerezte.

A lefújást követően a katalán csapat részéről Lionel Messi nyilatkozott a mérkőzésről, illetve az egész szezonról. 

„Nem azt vártuk, hogy vereséggel fejezzük be hazai pályán a bajnokságot. Ez a találkozó azonban jól összegzi a teljes szezonunkat. Gyengén futballoztuk. Egy olyan együttes képét mutattuk, amelyet megfelelő intenzitással és akarással le lehet győzni. Sokszor veszítettünk pontot ott, ahol nem kellett volna. Önkritikusnak kell lennünk. Előbb nekünk játékosoknak, aztán pedig a klubnak kell magába néznie. Mi a Barcelona vagyunk, melynek minden mérkőzésen kötelező a győzelem" – fogalmazott az argentin játékos a Givemesport szerint.

A Real Madriddal kapcsolatban elmondta, a vetélytársuk egyszerűen tette a dolgát, minden mérkőzését megnyerte. Igaz, Messi szerint azért a Barcelona szereplése is hozzá segítette a Madridot a bajnoki címhez.

 

 

 

 

 

Borítókép: URBANANDSPORT / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP