promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Gareth Bale nem megy sehova”
Borítókép:  PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ahogy 2019, úgy 2020 nyarán is kérdés: mi lesz Gareth Bale sorsa a Realnál? A játékos ügynöke, Jonathan Barnett egyértelmű kijelentést tett.

Egy évvel ezelőtt, 2019 nyarán szinte biztos volt, hogy Gareth Bale távozik a Real Madridról. A walesi játékos már nagyon közel állt ahhoz, hogy a kínai bajnokságban szereplő Jiangsu Suninghoz igazoljon, heti egymillió fontos (365 millió forintos) fizetésért, végül azonban a spanyol klub úgy döntött, nem engedi el játékosát. Hogy Bale maradt Madridban, abban jelentős szerepet játszott, hogy Marco Asensio 2019 júliusában súlyos térdsérülést szenvedett.

Egy év elteltével, a 2019/2020-as szezon lezárultával elmondható, Gareth Bale csak mellékszereplője volt a Real Madrid bajnoki arannyal véget érő szezonjának. A támadó összesen tizenhat spanyol bajnoki találkozón lépett pályára, ezalatt két gólt szerzett és két gólpasszt osztott ki. De a walesi így is többször a figyelem középpontjába került: az Alaves elleni mérkőzésen szunyókált, a bajnoki elsőséget pedig sajátos stílusban ünnepelte.

Ahogy 2019, úgy 2020 nyarán is adott a kérdés: mi lesz Gareth Bale sorsa? Megy vagy marad? A játékos ügynöke a szezon folyamán többször jelezte, képviseltje szeret Madridban lenni. Élvezi, hogy a Realnál játszhat. Jonathan Barnett ezúttal is erről beszélt, továbbá beszélt Bale jövőjéről is.

Jonathan Barnett egy elmondta, hogy a walesi szélső sem kölcsönbe, sem végleg nem távozik a Real Madridtól.

„Gareth jól van. A szerződéséből még két év van hátra. Szeret Madridban élni, és nem megy sehová. Még mindig van olyan jó, mint bárki más a csapatból. Az, hogy játszik-e, az Zinédine Zidane-on múlik. De vannak vannak érdeklődők iránta, igaz, csak néhány klub van a világon, amely megengedheti magának. Nagy veszteség, hogy jelenleg nem számolnak vele a Real Madrid csapatában, de nem fog elmenni a csapattól”

fogalmazott Barnett a BBC-nek.

Azt is hozzátette, hogy egyszerűen arról van szó,

hogy Zidane nem jászatja, Bale azonban minden nap edz és dolgozik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás