promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kevesen ünnepelnek úgy, ahogy Gareth Bale
Borítókép:  GABRIEL BOUYS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Real Madrid játékosai, a Villareal legyőzését követően a klub 34. bajnoki címének ünneplésébe kezdtek. A csapat tagja, Gareth Bale is mulatott – igaz, elég sajátosan.

A Real Madrid játékosa, Gareth Bale az utóbbi hetekben nem játékával, sokkal inkább szokatlan viselkedésével hívta fel magára a média figyelmét. A walesi labdarúgó jobbára a lelátóról nézte végig csapata bajnoki mérkőzéseit. De úgy tűnik, hogy ez nem okozott akkora nehézséget számára: az Alaves elleni találkozón elszundított, míg a Granada-meccs alkalmával „egyedi távcsővel” kémlelte a tájat.

Úgy tűnik azonban, hogy Bale mindig tud újat mutatni. A Real Madrid a spanyol bajnokság utolsó előtti fordulójában, a Villareal legyőzésével bebiztosította 34. bajnoki címét, a csapat játékosai pedig a lefújást követően ünneplésbe kezdtek. Az együttes kapitánya, Sergio Ramos Zinedine Zidane-t ölelgette, míg a többi labdarúgó egymás nyakába borulva örült, táncolt. Amikor pedig a vezetőedzőt dobálták közösen a levegőbe, Bale a háttérből karba tett kézzel állva és mosolyogva figyelte társait.

Mutatjuk a pillanatot képen is.

A közösségi médiafelületeken többen kritizálták Bale-t hozzáállásáért, s azért, mert ennyire passzívan viselkedett, miközben a csapat zsinórben tizedik mérkőzését nyerte meg, nem utolsó sorban pedig épp bajnoki címet ünnepelte. Hogy milyen lehet Bale és a Real kapcsolata arról az alábbi cikkünkben írtunk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás