promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bale-t nem kímélték Madridban – videó
Borítókép:  PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Real Madrid hazai pályán 3-1-re verte a Real Sociedadot, a csereként beálló Gareth Bale-t a hazai közönség minden labdaérintésénél fütyülte.

„Wales. Golf. Madrid. Ebben a sorrendben"

– üzente a nagyvilágnak Gareth Bale, miután hazája válogatottjával kijutott – Magyarországot 2-0-ra verve – a 2020-as Európa-bajnokságra. Na, több se kellett. Szakértők, játékosok tucatjai szólaltak meg az eset kapcsán. A spanyol napilap, a Marca pedig címlapon jelezte, tiszteletlen az, amit Bale tett. 

 

Ilyen előjelek után különösen érdekes volt a Real Madrid-Real Sociedad mérkőzés. A találkozó, amely hazai szempontból egy kisebb szívinfarktussal indult, hiszen már a 2. percben 0-1 állt az eredményjelzőn, majd végül egy könnyed 3-1-es győzelemmel végződött. A madridi csapatnál Benzema, Valverde és Modric talált be. A francia támadó igencsak jó formában van: legutóbbi öt mérkőzésén 6 gólt szerzett, s kiosztott 4 gólpassz.

Legalább ilyen érdekes volt az, ahogy a madridi közönség fogadta a 67. percben pályára lépő Gareth Bale-t. A wales-i játékos már beállása pillanatában füttyszót kapott, majd ezután minden labdaérintését újabb füttyszó kisérte. A támadó ettől független helyzeteket alakított ki társainak, s majdnem a kapuba is betalált.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás