promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Buta dolog volt Bale-től”
Borítókép:  PAUL ELLIS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A korábbi Manchester United- és Tottenham-játékos, Dimitar Berbatov is elmondta a véleményét arról a bizonyos esetről, amikor Gareth Bale egy „Wales. Golf. Madrid. Ebben a sorrendben” feliratú zászlóval ünnepelt.   

Miután Wales 2-0-ra legyőzte Magyarországot az Európa-bajnoki selejtezők utolsó körében, s ezzel biztosította szereplését a 2020-as kontinenstornára, elkezdődött az ünneplés. Ennek során Gareth Bale a következő feliratú zászlóval jelezte boldogságát:

„Wales. Golf. Madrid. Ebben a sorrendben.”

Na, több se kellett a futballvilág szereplőinek, azonnal jöttek a summás vélemények. A spanyol lap, a Marca címlapján pedig a következőket írta:

„Tiszteletlen, félrevezető, hálátlan. Ebben a sorrendben.”

 

Ezek után, Dimitar Berbatov a Tottenham és a Manchester United korábbi támadója is megszólalt – írja az AS.

„Buta dolog volt Bale-től az, hogy azzal a zászlóval ünnepelt. Nyilvánvaló, hogy feszültség van a játékos és a klubja között. Bale természetesen walesi és első számára a hazája, de nem tudom, hogy miért volt szükség arra, hogy ezzel zászlóval ünnepeljen. Felesleges figyelemfelkeltés volt, lehet humorizálni akart. Talán ez egy túlságosan érzelmes pillanat volt, talán azt se tudta mi van a zászló, mindegy is, butaságot tett”

– fogalmazott Berbatov, aki hozzátette, hogy minőségi játékosnak tartja Bale-t, akik nem a megfelelő módon kezeltek Spanyolországban.

„De felvetődik a kérdés: miért van még Madridban?”

– tette hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás