Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rossi két kulcsjátékosa is hiányozhat Szlovákia ellen

Rossi két kulcsjátékosa is hiányozhat Szlovákia ellen

Sport & Szabadidő

Rossi két kulcsjátékosa is hiányozhat Szlovákia ellen

Sport & Szabadidő

HZS 15:45

Több, sérüléssel bajlódó játékosa is van Marco Rossinak, a magyar válogatott szövetségi kapitánynak. Magyarország szeptember 9-én Szlovákia ellen játszik Eb-selejtező mérkőzést.

„Az esélyek jók, de nem kell túllihegni, ugye, ilyenkor jön a probléma, hogy rámegy a teher a játékosokra, én azt gondolom, hogy a szlovák meccs fog mindent eldönteni" 

– fogalmazott még július közepén Dárdai Pál, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya. Hamarosan elérkezik szeptember 9-e, amikoris a magyar válogatott hazai pályán Szlovákiát fogadja. A két válogatott előző mérkőzését a szlovákok nyerték 2-0-ra.

Az olasz szakember, Marco Rossi vezetésével a nemzeti együttes megkezdte a felkészülést. Előbb egy Montenegro elleni barátságos mérkőzés szerepel a programban, majd szeptember 9-én jön a Szlovákia elleni találkozó. 

Akad azonban gondja Rossinak. Mint az mlsz.hu jelzi

„Nagy Ádám játéka bokasérülése miatt továbbra is kérdéses. (...) Kihagyta az edzést Pátkai Máté, aki nincs száz százalékos állapotban, valamint Korhut Mihály, aki egy korábbi kisebb sérülése miatt elővigyázatosságból kapott felmentést a munkavégzés alól.”

A Bristol City csapatánál futballozó Nagy Ádám felépüléséért mindent megtesz az orvosi stáb,

de „a rendelkezésre álló idő rövidsége miatt továbbra sem lehet megmondani, hogy sikerül-e játékra kész állapotba hozni a szlovákok elleni meccsre”.

Nagy Ádám az eddigi négy Európa-bajnoki selejtezőn kezdőként lépett pályára, míg Pátkai Máté Horvátország és Wales ellen is győztes gólt szerzett. 

Borítókép: MTI/Koszticsák Szilárd