promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Zidane szégyen” – egyre durvább a harc Bale és a Real Madrid között
Borítókép:  BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már jó ideje tart a huzavona Gareth Bale és a Real Madrid között. A klub elküldené a csapattól a wales-i támadót, s Zidane is úgy fogalmazott, hogy az lenne a legjobb, ha Bale minél előbb menne, persze a játékos ügynöke visszaszólt a francia trénernek.

[[adv]]

Könnyed szappanoperaként lehet leírni azt, ami Gareth Bale és a Real Madrid között zajlik. Már hónapokkal ezelőtt, mintegy előszeleként az új idénynek, lehetett tudni, hogy a madridi klub nem számol wales-i játékosával, s eladná, de sérülései és magas fizetési igénye miatt nem érkeznek érte ajánlatok. És Zidane sem számol vele.

A tavasz végi hangzatos mondatok óta nem történt érdemi előrelépés. Bale a Real Madriddal együtt kezdte meg a felkészülést, s ugyan hírbe hozták több csapattal (Manchester United, Tottenham), még mindig a Real edzőközpontjában tölti napjai nagy részét.

Azonban egyre sürgetőbb Bale eladása, nemcsak azért, mert a Királyi Gárda már több mint 300 millió eurót tapsolt el új játékosokra, és egyensúlyba kell tartani a pénzügyi mérleget eladásokkal, hanem azért is, mert a csapat francia vezetőedzője se nagyon tud mit kezdeni a játékossal.

[[c2]]  

S ennek hangot is adott Zidane. A Bayern München elleni vereség után elmondta, hogy az lenne a legjobb, ha Bale minél előbb távozna. Na, nem is kellett több, jött a játékos ügynöke, aki korábban azt a költői kérdést tette fel, hogy:

„mit kéne még Bale-nek tennie, hogy szeressék?”

Jonathan Barnett ezúttal keményebb volt:

„Zidane szégyen. Semmi tiszteletet nem mutat aziránt a játékos iránt, aki annyi mindent tett a klubért. Dolgozunk a folytatáson. De, ha Bale távozni akar, akkor az az ő döntése lesz, s nem Zidane-é.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás