promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Real Madrid eladná Gareth Bale-t, de egyelőre senkinek sem kell
Borítókép:  BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Real Madrid eladná Gareth Bale-t, de sérülései és magas fizetési igénye miatt nem érkeznek érte ajánlatok.

Magasztos jelzők, nagy elvárások kíséretében érkezett meg Gareth Bale a Real Madridhoz 2013-ban. És abszolút kivette a részét a Királyi Gárda három egymást követő Bajnokok Ligája-győzelméből. Amellett, hogy nyert a csapattal egy spanyol bajnoki aranyat, három Európai szuperkupa és négy klubvilágbajnoki trófeát. Szóval a walesi játékos vitrinje tele van éremmel, elismeréssel.

Ugyanakkor többször lehetett olvasni olyat, hogy Bale nem illeszkedett be a közegbe, nehézkesen beszéli a spanyol nyelvet. Nem közösségi ember. Egyik nyilatkozatában Marcelo például arról beszélt, hogy társával nagyjából három szóra redukálódik beszélgetésük: hello, szia, viszlát. 

Most nyáron úgy tűnik, elérkezik a pont, amikor Bale és a Real Madrid útjai elválnak. (Már Zidane első korszakában se volt vele kifejezetten jó viszonyban a francia vezetőedzővel, a legfrisebb hírek szerint pedig a szakember a következő idényben nem tart rá igényt.) Mint a Marca jelzi, a klub eladná játékosát, a gond mindössze annyi, hogy sérülései és magas fizetési igénye miatt nem érkeznek érte ajánlatok. Érdekesség, hogy, amióta Bale Madridba igazolt 23 alkalommal volt sérült, s emiatt 86 mérkőzést hagyott ki. 

A klubnál az eladás mellett opcióként szerepel a kölcsönadás lehetőség, későbbi vásárlási lehetőséggel kísérve.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás