promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Mit kéne még Bale-nek tennie, hogy szeressék?"
Borítókép:  GABRIEL BOUYS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Manchester United korábbi támadója, Dimitar Berbatov védelmébe vedte a Real Madrid focistáját, Gareth Bale-t. Egyúttal jelezte, a madridi csapattal szóba hozott Eriksennek érdemes elgondolkodnia a váltáson.

A Manhester United egykori játékosa a Daily Starnak beszélt arról, hogy azzal, ami Gareth Bale-el történt, figyelmezető jel lehet a szintén Madridba tartó Christian Eriksen számára. A bolgár Dimitar Berbatov szerint fontos felvetés egyebek között, hogy a Tottenham játékosa vállalja-e ugyanazt a kockázatot, amelyet Bale vállalt még 2013-ban megkötött szerződésével.

„Eriksennek meg kell magától kérdeznie, boldog lesz-e Madridban? Nézzük meg Bale példáját. Elhagyta a Spurst a Real Madridért és megnyert minden. Mégis kritizálják, még úgy is, hogy számos hihetelen gólt szerzett, még a Bajnokok Ligája döntőben is" – mondta el véleményét Berbatov. Hozzátette, Bale-nek a Real Madrid hősének kellene lenne, de az emberek még mindig nem szeretik annyira.

„Mit kéne még tennie, hogy szeressék?" - tette fel a költői kérdést.

Szerinte Eriksennek is el kell gondolkodnia azon is, fog-e eleget játszani. Egyúttal arról is beszélt Berbatov, hogy véleménye szerint a Tottenham középpályásnak maradnia kéne Észak-Londonban, ugyanis az a megfelelő hely számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás