promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fülcsengősen nehéz kvíz: ez a 10 kérdés ki fog ütni, 2 jó válaszod sem lesz
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pofonegyszerű kvíz, mégis nagy pofont kaphatsz tőle.

Bud Spencer és Terence Hill filmjei teljesen megkerülhetetlenek. Legyen szó az önálló filmekről, vagy a közös filmjeikről, nincs ember ebben az országban, aki legalább egyszer ne látta volna a Nincs kettő négy nélkült, vagy ne hallotta volna már azt, hogy

„A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”.

A televízióban is rengetegszer tűzik műsorra ezeket a filmeket, például idén szilveszterkor is, ugyanis az RTL ismét egy kisebb maratonnal búcsúztatja el a 2023-as évet: nem sokkal 16 óra előtt kezdődik majd a Nincs kettő négy nélkül, amit 19 órakor a Különben dühbe jövünk követ, majd 21 óra után az És megint dühbe jövünkkel zárul.

Sokan úgy vannak vele, hogy ezeket az örökzöld klasszikusokat nem lehet elégszer látni, de akadnak olyanok is, akik azt gondolják, hogy már a könyökükön jön ki, hiszen ezerszer látták őket, és úgyis kívülről tudják.

Nos, éppen ezért készültünk egy olyan kvízzel, amiben Bud Spencer és Terence Hill közös filmjeivel kapcsolatos kérdéseket teszünk fel. Ez egy hamisítatlan pofonosztós kvíz, mert minél több kérdés jön majd veled szembe, annál több pofont fogsz kapni, mert úgysem fogod tudni rá a választ.

Tedd próbára a tudásod, és teszteld magad! Vajon tényleg olyan jól ismered-e ezeket a filmeket, mint amennyire hiszed?

Ha pedig szeretnétek még több hasonló kvízt kitölteni, alább találtok az RTL-en, szilveszterkor vetített filmekből külön-külön is egy tesztet!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás