promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Képkvíz: 10-ből vajon hány filmet ismersz fel egyetlen képről? Menni fog legalább 6?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Képes vagy felismerni ezeket a remek filmeket mindössze egyetlen képkockáról?

Magyarországon egyenesen imádjuk a filmeket, főleg, ha azok nagyon jók. Az egyik elsődleges szórakozásunk, hogy este leülünk a televízió elé egy kis üdítővel, rágcsálnivalóval, és megnézünk egy hazai, vagy hollywoodi alkotást, ami szépen kikapcsolja az agyunkat, elfeledteti velünk a hétköznapi gondokat és elvarázsol minket – bár néha még egy pocsék film is tud jó lenni, ha elég fáradtak vagyunk hozzá.

Rengeteg igazi klasszikus van, amiket szinte kívülről fújnak a magyarok, annyira beépültek a kollektív tudatunkba. Persze akadnak modernebb, frissebb alkotások is, amik mély nyomot hagynak bennünk, ezt embere válogatja, hiszen nem tudhatjuk, hogy mást éppenséggel mi fog meg az adott filmben – ez is hozzátartozik a filmek szépségéhez, hogy mindenki mást lát beléjük.

Összeállítottunk egy igazán izgalmas képkvízt, amiben 10 filmből mutatunk egy-egy képkockát, és meg kell mondani, hogy vajon melyik alkotás az – menni fog, be mered vállalni?

Nem kell nagy filmrajongónak lenni ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el, hiszen van a kérdések között pár igazán alap alkotás is, amiket még azok is ismernek, akik még sosem látták őket:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás