promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Képkvíz: felismered Jason Statham filmjeit egyetlen képkockáról? Csak a vérbeli rajongóknak sikerül a 10/10
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jason Statham rajongói most próbára tehetik magukat ezzel az izgalmas képes kvízzel.

Jason Statham az egyik utolsó igazi akcióhős, aki méltó utódja Sylvester Stallone-nak, Arnold Schwarzeneggernek és a többi ikonnak. Kőkemény, morcos arcú és karakteres, ha megpillantjuk őt, egyből tudjuk, hogy ott valószínűleg valakit le fognak csapni, de nagyon. A brit színész sokak meglepetésére nemcsak az akcióhoz ért, hanem a humoros oldalát is megcsillogtatta már.

Számtalan akcióhőssel ellentétben Jason Statham nem süllyedt odáig, hogy gagyi, olcsó filmekben szerepeljen, ő inkább kevesebbet dolgozik, de azok általában mind nagyobb kaliberű projektek. Magyarországon is rengetegen imádják őt és a munkásságát, sokak kedvence az izmos világsztár, aki az utóbbi években, évtizedekben egészen elképesztő alkotásokat hozott nekünk.

Már csak az a kérdés, hogy vajon képes vagy megmondani mindössze egyetlen képkocka alapján, hogy melyik Jason Statham filmről van szó?

Az akcióhős rajongóinak fel kell kötniük a gatyájukat, ugyanis nem lesz egyszerű dolguk, ha jól akarnak teljesíteni ezen a 10 kérdésből álló, izgalmas kvízen, amivel most rendesen próbára tehetik magukat:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás