promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Képkvíz: felismered Jason Statham filmjeit egyetlen képkockáról? Csak a vérbeli rajongóknak sikerül a 10/10
Borítókép:  Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jason Statham rajongói most próbára tehetik magukat ezzel az izgalmas képes kvízzel.

Jason Statham az egyik utolsó igazi akcióhős, aki méltó utódja Sylvester Stallone-nak, Arnold Schwarzeneggernek és a többi ikonnak. Kőkemény, morcos arcú és karakteres, ha megpillantjuk őt, egyből tudjuk, hogy ott valószínűleg valakit le fognak csapni, de nagyon. A brit színész sokak meglepetésére nemcsak az akcióhoz ért, hanem a humoros oldalát is megcsillogtatta már.

Számtalan akcióhőssel ellentétben Jason Statham nem süllyedt odáig, hogy gagyi, olcsó filmekben szerepeljen, ő inkább kevesebbet dolgozik, de azok általában mind nagyobb kaliberű projektek. Magyarországon is rengetegen imádják őt és a munkásságát, sokak kedvence az izmos világsztár, aki az utóbbi években, évtizedekben egészen elképesztő alkotásokat hozott nekünk.

Már csak az a kérdés, hogy vajon képes vagy megmondani mindössze egyetlen képkocka alapján, hogy melyik Jason Statham filmről van szó?

Az akcióhős rajongóinak fel kell kötniük a gatyájukat, ugyanis nem lesz egyszerű dolguk, ha jól akarnak teljesíteni ezen a 10 kérdésből álló, izgalmas kvízen, amivel most rendesen próbára tehetik magukat:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás