promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megfejthetetlenül nehéz kvíz: 10 kérdésből 5 jó válasszal felcsavarodsz a kvízkirályság tetejére
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajon meddig jutsz el ebben a kvízben?

Ahogy a filmek az életünk részévé váltak, úgy tágult ki a filmes univerzumunk is, manapság már az újságokban is a filmes hírek sokszor vezető helyeken vannak, sőt, olykor-olykor még az is megesik, hogy egy-egy trailer már a híréhség közepén van. annyira várunk néha jó mozifilmeket, hogy az már szinte kétségbeesett kapálózás a szórakozásért.

Mellékvágányon pedig ehhez is jön egy jó adag tudásszomj. Mindenről, és persze jön a bulvár is, hogy egyre jobban kíváncsiak leszünk majd a színészek hétköznapjaira, a velük történt apróságokra, botrányokra és érdekességekre is.

Sokszor megesik az, hogy bizony belefutunk olyan kérdésekbe a filmes világból, hogy kinek mi a neve, de nem is a művészneve, hanem az eredeti neve, nekünk pedig gőzünk sincs erről. Pedig biztos, hogy azonnal izgatja majd a fantáziánkat. Így pedig egyre kíváncsiabbak leszünk, ez pedig arra arkall minket, hogy űjabb és újabb színészek történetét kutassuk fel.

Új kvízünkben/tudástesztünkben most több híres színész eredeti nevét is megmutatjuk nektek, persze játékos formában, hiszen nektek kell majd kitalálni, hogy kihez éppen melyik tartozik.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás