promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: okosabb vagy egy átlagos magyarnál? - Már 6 jó válasszal az lehetsz
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csupán 10 kérdés, de azok bárhonnan lehetnek, vajon menni fog?

Magyarországon szokták mondani, hogy a tudás hatalom, és ez hatalmas igazság, hiszen azt senki sem veheti el az embertől, és minél többet tudunk, annál több dologban tudjuk hasznosítani magunkat. Persze gyerekként, mikor a legfogékonyabb az agyunk a tanulásra, szinte mindenki utálja az iskolát, később meg visszasírjuk azokat az éveket, amikor csupán annyi volt a dolgunk, hogy tanuljunk.

Ahogy öregszünk, és tapasztalatokat szerzünk, úgy ragad ránk elképesztő mennyiségű tudás, akár akarjuk, akár nem, ez az élet rendje. Persze azokat a dolgokat a legjobb megtanulni, amik ténylegesen érdekelnek minket, viszont nagyon hasznos, ha egy kicsit mindenről tudunk, hogy annál több témához legyünk képesek érdemben hozzászólni – ez jelenti leginkább a fejlődést.

Okosnak gondolod magad? Alábbi kvízünkkel tesztelheted a tudásod, ugyanis univerzális kérdésekkel van tele, amik szépen lefednek pár fontos témakört.

Nem kell csüggedni, ha elsőre nem sikerül elérni jó eredményt, hiszen újra lehet próbálkozni, és közben még tanulhatunk is – az a legjobb, ha megcélozzuk a 10/10-et:

Tetszett a kvíz? Ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás