promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Agymenők kvíze: a 3. kérdés egy csapda, amibe bármelyik magyar beleeshet, onnantól aztán nincs visszaút a feladványok gödréből
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem kell agymenőknek lenni ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el ebben a kvízben.

Biztos sokan ismerik az Agymenők című sorozatot, amit Magyarországon a Comedy Centralon vetítenek. Na, ehhez a kvízhez egyáltalán nem kell agymenőknek lenni ahhoz, hogy úgymond előkelő helyen végezzünk benne.

Mivel Magyarország nagy részén továbbra is ilyen hol esik, hol nem, szürke, borús, szomorkás idő uralkodik, az ember úgysem tud hova kimozdulni, kénytelen otthon pihengetni, és valamivel elütni az időt.

Nekik - na persze nem csak nekik - ajánlunk most egy újabb kvízt, ami egy hamisítatlan tudásteszt. Nagyon vigyázni kell ezzel a kvízzel, mert a 3. kérdés az egy kész csapda, és ezen kívül bőven akad még olyan feladvány, ami felett sokáig törhetitek majd a fejeteket.

Érdemes odafigyelni, mire bökünk, hiszen bár csak 2 válaszlehetőség közül tudunk választani, könnyen beleeshetünk az elhamarkodottság csapdájába, aztán utólag jövünk rá, hogy ha logikusan végiggondolta volna, akkor tudta volna a helyes választ. Sokszor az ilyen apró meggondolatlanságokon és figyelmetlenségeken múlik a 10/10, és ez a veszély itt is fenn fog állni.

Vágjatok neki ennek a 10 kérdéses tudástesztnek, és bizonyítsátok be, hogy igazi kvízmesterek vagytok!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás