promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szeszélyes asszonyok kedvéhez hasonló lesz az időjárás, pont ennyire is kell majd vigyázni - részletes időjárás előrejelzés
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nőkön könnyebb kiigazodni, mint a hétvégi időjáráson, mutatjuk a részleteket.

A hétvégén igen kedvező arcát mutatja felénk az időjárás, nem lesz semmi akadálya, hogy élvezzük a május közepét - leszámítva azokat a szakaszokat, amikor váratlanul felhőkkel támad a tavasz.

Szombat

Szombaton az ország nagy részén derült égboltra számíthatunk, bár az északi tájakon helyenként párássá válhat a levegő, köd és réteges felhőzet képződhet. A nap folyamán fokozatosan csökken a záporok és zivatarok száma, ezek jellemzően már csak az északkeleti és keleti területekre korlátozódnak. A légmozgás mérséklődik, gyengül. Az éjszakai hőmérséklet 7 és 14 fok között alakul, így hűvös, de nem túl hideg éjszakára készülhetünk.

Vasárnap

Vasárnap a kezdetben párás és felhős északi tájakon is naposra fordul az idő, és országszerte sok napsütésre számíthatunk a képződő gomolyfelhők mellett. Az északkeleti régiókban még előfordulhatnak záporok, zivatarok, de ezek száma minimális lesz. A délnyugati szél helyenként megélénkül, zivatarok környezetében akár meg is erősödhet. A nappali hőmérséklet 22 és 28 fok között változik, kellemes meleg időjárást ígérve.

Hétfő

Hétfőn a folytatásban gomoly- és fátyolfelhők mellett többórás napsütésre van kilátás. Késő délutántól azonban délnyugat felől egyre határozottabban növekszik a fátyolfelhőzet, és szórványosan alakulhatnak ki záporok, zivatarok. A délies szél helyenként megélénkül, zivatarok térségében pedig meg is erősödhet. A hajnali hőmérséklet 8 és 15 fok között alakul, míg délután 21 és 29 fok közötti maximumokat mérhetünk, így összességében kellemes, meleg napra számíthatunk.

Kellemes hétvégét kívánunk mindenkinek, élvezzék a napsütést és a meleg időt, töltsenek sok időt a szabadban!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás