promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Bakizott a csinos meteorológus Magyarországról, a legtöbb néző talán észre sem vette a nyelvbotlást - részletes időjárás-előrejelzés

Bakizott a csinos meteorológus Magyarországról, a legtöbb néző talán észre sem vette a nyelvbotlást - részletes időjárás-előrejelzés

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions

Ilyen lesz az időjárás az elkövetkezendő napokban, erre kell számítani. Jobb, ha alaposan felöltözünk.

Az elmúlt napokban gyönyörű, jeges természeti jelenségeket figyelhettünk meg az enyhe idő, és a nagy hideg miatt az ország több részén is, mint a Balaton, vagy éppen a Rám-szakadék

Ha viszont te csak a baki miatt jöttél, jobb ha az időjárás előrejelzésünk végére görgetsz,. Ha az időjárás is érdekel, akkor viszont nem érdemes sietned, ilyen időjárás várható a hétvégén:

Szombat este a fátyolfelhőzet általánosságban növekedni fog, azonban egyes területeken rétegfelhőzet is kialakulhat. Az Északi-középhegység és a keleti régiókban előfordulhat enyhe havazás és hószállingózás. Az északi és keleti megyékben a nyugati szél élénk, néhol erős marad. Az éjszakai hőmérséklet általában -2 és -8 fok között lesz a legalacsonyabb.

Vasárnap a fátyolfelhőzet általános növekedése várható az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint, azonban egyes területeken rétegfelhőzet is kialakulhat.

Az Északi-középhegységben és a keleti tájakon főként hószállingózás és gyenge havazás lehet jellemző. Az északi és keleti megyékben a nyugatias szél élénk, néhol erős maradhat. Az éjszakai hőmérséklet általában -2 és -8 fok között mozog majd a legalacsonyabb érték.

A vasárnap további részében változó felhőzetű idő várható, mely többórás napsütéssel jár, de a kisebb körzetekben, főként nyugaton, az ég tartósan borult lehet. Hószállingózás azokon a területeken is előfordulhat, ahol hosszabb ideig borult marad az ég. Az északi és keleti tájakon időnként megerősödik a nyugati, délnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet az esti órákban -1 és +6 fok között mozog, de a tartósan borult tájakon hidegebb is lehet.

Ha figyelmesen végigolvastad az előző sorokat, akkor talán fel se tűnt, hogy bizony mi is bakiztunk, nem csak a címben szereplő meteorológus hölgy.

Az emberek füle meglepően gyorsan hozzászokott, hogy a megyéket újra vármegyéknek hívják Magyarországon, de itt-ott azért mindig előbukkan a régi elnevezés, hiszen annyira belénk rögzült.

Ha kíváncsi vagy, hogyan oldotta meg a szakember a tévesztést, tekerj 2 perc 5 másodperc környékére.