promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berobban egy újabb hidegfront, már tudjuk is az időpontját - kellemetlen időjárásra van kilátás, részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elkövetkező napokban ilyen idő várható majd.

Ma olyan dolog történt, amire 1998 óta nem volt példa Magyarországon, megdőlt a február 17-i melegrekord. A meteorológusok már korábban is beszéltek erről, hogy megtörténhet, akkor 20 fokot prognosztizáltak. Az új mérések szerint viszont úgy tűnik, hogy Fertőrákos és Sopron környékén 21,5 fokot mértek ma.

Ám most itt van a nyakunkon a hidegfront, sok helyen pedig viharos szél is kíséri a jövevényt. De vajon akkor visszatér egy kicsit a hideg és a tél, vagy éppen holnaptól újra folytatódik majd a tavasz?

Az Időkép előrejelzései szerint pénteken hosszabb napos időszakokra számíthatunk a nap folyamán. Délután 9 és 15 fok közötti csúcsértékekre van kilátás. 

Szombaton felhős és borongós időre számíthatunk. Elsősorban a Dunántúlon és Dél-Magyarországon számíthatunk esőre. Kora délután 8-14 fok valószínű. Vasárnap hosszabb és rövidebb időre mindenhol kisüt majd a nap, ám az északi tájakon számíthatunk esőre, záporra, a hegyekben havas eső, kevés hó hullhat.

Hétfőn pedig jön egy újabb hidegfront, viharos széllel és záporral érkezik.

Az Oszágos Meteorológiai Szolgálat Youtube-videós előrejelzésében térképre vetítva is láthatjátok, hogy Magyarország egyes tájain milyen idő vár majd ránk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás