promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berobban egy hidegfront, előtte azonban olyan történhet Magyarországon, amire még nem volt példa - részletes időjárás-előrejelzés, videó
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

llyen időre kell számítani az elkövetkező napokban.

Az elmúlt időszakban a fagyok és a havazás elkerülte Magyarország nagy részét, sok délutánon kellemes, tavaszias időben volt részünk. A hétvége pedig kifejezetten kellemes volt, de vajon folytatódik-e ez a trend?

Vagy éppen változásra van kilátás?

Mégis milyen idő vár majd ránk az elkövetkező napokban?

Az Időkép előrejelzései szerint szerdán kezdetben keleten és északkeleten számíthatunk majd záporokra és zivatarokra, napközben hosszabb időre kisüt majd a nap. Délután nyugat felől megnövekszik majd a felhőzet, és kisebb záporokra lehet majd számítani északnyugaton. Délután 7 és 13 fok között alakul a hőmérséklet.

Ám csütörtökön egy hidegfront érkezik majd Magyarországra, így több helyen készülhetünk majd esőzésekre. Napközben a délnyugati szél néhol viharossá is fokozódik, égdörgésre is lehet majd számítani, a front előtt azonban 10-18 fokra van kilátás. Sőt, Magyarország északnyugati részén akár 20 fokot is mérhetünk, így pedig lehet, hogy február 17-én megdől majd az eddigi napi országos melegrekord.

Olyan történhet tehát, amire még nem volt példa, 20 fok is lehet február 17-én.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Youtube-videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hgy nálatok hány fokot lehet majd mérni, lesz-e zápor, esetleg zivatar az elkövetkező napokban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás