promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő hír érkezett VV Aurelioról, akinek ma kellett börtönbe vonulnia
Borítókép:  RTL Klub (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valószínűleg arra senki nem is számított, ami most történhetett.​

Korábban már több cikkben is beszámoltunk arról, hogy a Való Világ egyik legizgalmasabb szériájának győztesének, VV Aurelionak börtönbe kell majd vonulnia. A hír természetesen egész Magyarországot nagyon érdekli, így a lapok ma még jobban figyeltek arra, hogy történik majd meg a börtönbevonulás.

Korábban Aurelio amúgy a bevonulás előtti utolsó videós interjúját a Blikk-nek adta, amelyben őszintén mesélt érzéseiről. A harmincperces interjú során rengeteg olyan érzéséről is mesélt az RTL Klub egykori villalakója, amiről korábban még nem hallhattuk nyilatkozni.

Közben elképesztő dolog történhetett.

A Blikk most arról írt, hogy az egykor villalakót, VV Aureliot ma, azaz csütörtökön délelőtt egy budapesti fegyházban várták, hogy megkezdhesse börtönbüntetését, ám hiába várták. A lap úgy értesült, hogy a behívópapíron megjelent intézmény helyett Aurelio Kecskeméten jelentkezett, hogy megkezdje a büntetését.

Frissítés:

A Blikk később megkérdezte Dr. Mikófalvi Ádámot, büntetőjogban jártas ügyvédet is az ügyről, aki elmondta a lapnak, hogy bevett szokás a raboknál, hogy másik fegyházban jelentkeznek a jobb körülmények reményében, de ez csak ideig-óráig jelent megoldást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás