promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Botrányos dolog történt egy magyar körzeti fogorvosnál, már a magánrendelés is egyre döcögősebb

Botrányos dolog történt egy magyar körzeti fogorvosnál, már a magánrendelés is egyre döcögősebb

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Bedagadt arccal ment az orvoshoz, ám az üres váró ellenére sem látták el.

Kevés kellemetlenebb fájdalom létezik egy csillapíthatatlanul sajgó, begyulladt fognál, ami hiába nem egy életveszélyes állapot, a legtöbben azonnal rohannának az orvoshoz, annak ellenére is, hogy a hátuk közepére nem kívánják a fogorvosi rendelőt.

A probléma ezzel csak az, hogy mint szinte minden más esetben is, itt is belefuthatunk látszólag indokolatlanul hosszú, akár hetekig is elhúzódó várakozási időbe. Ilyenkor jöhet szóba a magánrendelés, ám mint a Threads-en olvasható, már az sem jelent biztos és azonnali megoldást, így nincs más választásunk, mint tűrni a fájdalmat és reménykedni a csodában:

„Mi számít sürgős esetnek a körzeti fogorvosnál? Bedagadt arccal mentem be, elmondtam a problémám, miszerint egy régebben gyökérkezelt fogammal van megint baj. Ajtóra is kiírva, hogy az arc bedagadása, nagy fájdalom stb. kivételek az előzetes időpont kérés alól. Sürgős esetnek minősülnek”

– írta a posztoló.

„Elvette az asszisztens a tajkártyámat, majd két perc múlva jön ki az ajtón, hogy a legközelebbi időpont OKTÓBER 7. Addig teljesen tele vannak. Egy lélek nem volt ott rajtam kívül ott éppen. Mindeközben a magán weboldala szerint ugyanabban az időben rendel magánban, mint körzeti orvosként. Nem kérdeztem rá, de merem feltételezni, hogy magánrendelésen előbb fogadott volna”

– tette hozzá.

Az azonban egyszer sem biztos, hogy a magánrendelésen hamarabb fogadták volna, hiszen ott is egyre döcögősebben mennek a dolgok:

„Kiesett a tömésem…körzeti orvos szabin, helyettesét elnyelte a föld. Magánorvost próbáltam. Egyik nem húz és töm, mert nincs asszisztenciája (akkor mit csinál egy fogorvos?) másik egy héttel később tudott volna időpontot adni”

– írta egy hasonló cipőben járó kommentelő.

Tanulság nincs, talán csak annyi, mint a posztoló esetében is, aki még megírta, hogy magánrendelések között érdemes futni néhány kört, végül őt is fogadta egy orvos, igaz két napig még így is el kellett viselnie az erős fájdalmakat.