promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Videón, ahogy rendőrök az utcán teperik le a magyar influenszert, kiderült, mi történhetett

Videón, ahogy rendőrök az utcán teperik le a magyar influenszert, kiderült, mi történhetett

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Csak egy elhaló „jajj”-jal tudott reagálni, mielőtt kattant volna a bilincs.

Nem mindennapi jelenetek játszódtak le az utcán, a békés élőzésből valódi rendőrségi dráma lett, aminek főszereplője egy fiatal influenszer volt, aki valamivel nagyon kihúzta a gyufát a hatóságoknál.

A Patrik nevű srác egy lépcsőn ücsörgött, miközben követőinek azt ecsetelgette, hogy mindenre fel van készülve. Hogy pontosan mire, azt nem fejtette ki, de arra valószínűleg nem volt, ami ezután következett.

A fiatalember még egy utolsót kortyolt a söréből, majd egy hatalmas dudálás hallatszott, aztán pedig már csak a rendőrök kiabálása, amit a fiú egy kétségbeesett „jajj”-jal reagált le.

Valószínűleg fel sem fogta, mi történik, mint ahogy követői sem igazán értették, hogy ez most csak egy prank, vagy valódi intézkedés történt. A következő másodpercek drámai történései azonban egyértelműsítették, hogy nem valami félresikerült viccről van szó.

Ezt követően az egyik egyenruhás észrevette, hogy élő egyenesben közvetített az influenszer, egy kollégáját pedig higgadtan és illedelmesen kérte meg, hogy állítsa le a videót, ám eddigre valaki már rögzítette az esetet, majd közzé is tették.

Habár az Origo érdeklődött a rendőrségnél, hogy mi indokolta a rajtaütést, nem válaszoltak – minden bizonnyal a folyamatban lévő nyomozás miatt –, az ugyanakkor sokatmondó, hogy a videó elején a lépcső túloldalán egy „fegyveres biztonsági őrség” pólót viselő férfi ült, így könnyen lehet, hogy a helyszínen is volt előzménye a dolognak.

Mindenesetre a kommentek között többen is azt beszélték, hogy a fiú valamivel átverhetett másokat, ami miatt a rendőrség látókörébe került. Olyan is volt, aki drogbizniszről írt, más pedig arról szerzett tudomást, hogy ellophatták J. Patrik telefonszámát és robbantással fenyegetőztek – ez utóbbi valóban indokolhatna ilyen radikális rajtaütést, míg valószínűleg egy egyszerű átverés miatt erre azért nem került volna sor.