promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Életveszélyesen megfenyegette a MÁV munkatársa, feljelentette a már korábban is agresszív forgalmistát

Életveszélyesen megfenyegette a MÁV munkatársa, feljelentette a már korábban is agresszív forgalmistát

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

A férfi csak vonatokat videózott, veréssel és vonat alá rúgással fenyegetőzés lett belőle.

Döbbenetes esetről számolt be egy vonatok iránt rajongó férfi, aki YouTube követőit szerette volna megörvendeztetni egy újabb videóval, ám ehelyett fenyegetést kapott. Hiába mutatta meg a MÁV weboldalán lévő fotózással kapcsolatos passzust, erre az volt a válasz, ha nem fejezi be, belöki a tehervonat alá.

Mint korábban írta, többször felérúgott és úgy kellett elszaladnia a szolgálatban lévő forgalmista elől. Végül rendőrt hívott, most pedig arról is beszámolt, hogy feljelentést tett az ügyben. Az is kiderült, hogy már korábban is agresszívan viselkedett vele, ám akkor még nem lett következménye a dolognak.

„A rendőrségi feljelentés annak rendje módja szerint elment. A MÁV felé a bejelentés úgyszintén! A peronon lévő biztonsági kamerák felvételét kikérettem mind a rendőrséggel, mind pedig a vasúttársasággal! Hogy megteszik-e, az már az Ő dolguk, lelkük rajta. Az mindent bizonyít, és elhallgattathat minden kételyt az ügyben!”

– írta posztjában a sértett.

„Hogy kimosdatják-e őket, az kérdés. A vasútnál fontos szempont, hogy ki kinek a kicsodája! De mint máshol már leírtam a nevezett forgalmista már idén május 11-én este is hasonló agresszív magatartást tanúsított velem szemben, pedig akkor videózásról szó sem volt! A mostani és az akkori esetre is tanúm/tanúim vannak. Akkor elengedtem, mindenkinek lehet rossz napja.”

„Azonban most bebizonyosodott, hogy a nevezett "úriember" agresszív és támadólag lép fel az utasokkal szemben bármilyen konfliktushelyzet alakul ki! Ez vállalhatatlan szolgáltatói magatartás, semmi keresnivalója ebben a munkakörben!”

fogalmazott közösségi felületén.

A MÁV egyelőre nem kommentálta az esetet, a szóban forgó videó azonban felkerült a YouTube-ra, és bár a botrányos jeleneteket nem rögzítette a férfi, azt követően részletesen elmondta, hogy mi történt vele.