promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Vonat alá akarta rúgni a MÁV munkatársa a Balatonnál filmező utast, üvöltve fenyegették ketten is a férfit - kellemetlen pletyka kelt szárnyra a Magyar Állami Vasútról

Vonat alá akarta rúgni a MÁV munkatársa a Balatonnál filmező utast, üvöltve fenyegették ketten is a férfit - kellemetlen pletyka kelt szárnyra a Magyar Állami Vasútról

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions

Sokkos állapotban mesélte el a férfi a történteket.

Megunhatatlan téma nyáron a Balaton: hiszen bárhová is tervezünk utazni, bárhol is szeretnénk eltölteni a szabadságot, az kiirthatatlanul ott van minden ember fejében, hogy akármi is történik, a Balatonhoz csak le kellene menni. Többféleképpen is lejuthatunk a magyar tengerhez: autóval is nekivághatunk az útnak, de sokan a mai napig a vonattal való közlekedést választják, nyáron erre egyébként a MÁV többször akciós lehetőségeket is biztosít.

Azonban MÁV-val kapcsolatos panaszok olyan biztosak, minthogy a Balatonnál megkívánjuk a lángost, se szeri, se száma a kellemetlen, bosszantó, idegőrlő beszámolóknak, már meg sem lepődünk, ha az egyik szerelvény késve indul el, más típusú kocsit helyeztek ki kevesebb szerelvénnyel, nem működik a klíma, tévesen jelölték az átszállást, dohányoznak a fülkében, hangosan hallgatják a zenét, fiatalok szerelmeskedést imitálnak, nem működött a jegykiadó automata, nem megfelelő jegyet adtak, nem működik az online vásárlás, szóval ami megtörténhet, az meg is történik a MÁV-nál.

Én sok szempontból elnéző vagyok: ez egy olyan hihetetlen méretű állami vállalat, aminek a menedzselése rémesen nehéz lehet, főleg, ha toldozni-foltozni kell esetleg a költségvetést. Sokan veszik igénybe a szolgáltatást, sokaknak a napirendjük, a munkájuk, a családi életük függ a Magyar Állami Vasútaktól, így érthető az is, ha ez a fajta függőség néha indulatba csap át. Ez egyébként egyre gyakoribb.

Gyakorta visszatérő mondat az a reklamációkban, hogy valaki ezért a szolgáltatásért fizetett, ezzel megköttetett egy bizonyos szerződés és az ígért szolgáltatást jogosan szeretnék igénybe venni. Ha pedig ez nem teljesül, akkor ott bizony indulat van.

Most azonban minden eddiginél durvább pletyka látott napvilágot: az egyik vasútőr (aki nem összekeverendő az ellenőr, bár rájuk is sokszor érkezik panasz), most igen agresszíven lépett fel egy a siófoki állomáson filmező leendő utassal szemben.

A kellemetlen helyzetnek egy Facebook poszt keretein belül adott hangot, melyet itt olvashattok el, az eset után állítólag rendőri intézkedésre is sor került: