promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Botrányba fulladt a tisza-tavi nyaralás, az asszony véletlenül rossz hotelszobába ment be és nem is akart már hozzám visszajönni

Botrányba fulladt a tisza-tavi nyaralás, az asszony véletlenül rossz hotelszobába ment be és nem is akart már hozzám visszajönni

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc

Súlyos megtakarított 10 ezer forintjaim mentek el erre a nyaralásra és csak ő szórakozott jól.

Dezső úgy gondolta, hogy a hétköznapok szürkeségét és felesége mostanában gyakran előforduló rossz kedvét egy nyaralással töri meg. Úticélnak a Tisza-tó lett kiválasztva és azt remélte, hogy a házasságukat egy kicsit felpezsdíti ez az út. Most az ő történetét olvashatjátok:

Nem tudom, hogy tehettem-e volna valamit, azért, hogy ne így alakuljon az életünk, a házasságunk, a jövőnk. A tavalyi és az idei évet nagyon megnyomtam meló szempontjából és tény és való, korán mentem el otthonról, késő este értem haza, de Isten lássa lelkemet, minden fillért hazaadtam, nem nőztem, nem kocsmáztam, semmi káros szenvedélyem nincs, egyszerűen csak egy jó életet akartam biztosítani a családomnak és a leendő gyerekeimnek. Ez akkora bűn?

Úgy tűnik, hogy igen. Nagyon vártam, hogy megbeszéljük a nyaralás részleteit, de a feleségemen nem láttam azt a nagy lelkesedést, amit vártam, pedig korábban mindig azzal nyaggatott, hogy foglalkozzak vele többet. Mindenesetre úgy döntöttem, hogy ezen nem idegesítem magam, majd kihozzuk a maximumot ha már ott vagyunk. Az indulás is nehézkes volt, puffogott, nem kelt fel időben, egyáltalán nem értettem mi baja van, de próbáltam semmin nem fennakadni.

Odaértünk, elfoglaltuk a szállást. Az úton beszélgetni próbáltam, de nem nagyon mutatott hajlandóságot. Az első nap pihentünk, este próbáltam volna közeledni, de majdnem leharapta a fejem. A második naptól viszont még furcsább volt: rengeteget készülődött a strandra, mosolygott. Én elaludtam a vízparton és mikor felkeltem, már nem találtam sehol.

Mindenhol kerestem és ekkor összefutottunk a folyosón. Éppen egy másik hotelszobából jött ki. Azt mondta elnézte az ajtót, ne foglalkozzak vele. Elég furcsa magyarázatnak találtam, de gondoltam ezen nem akadok le, végre mosolyog. Ám este is eltűnt... ekkor már automatikusan a hotelszobánál kerestem, nagyon rossz érzés tört rám. Az ajtó nyitva volt én pedig berontottam és igen, a legrosszabb rémálmom vált valóra: egy rejtélyes idegen feküdt az ágyban, a feleségem pedig vele.

Meg sem lepődtek. A feleségem felült az ágyban, felvette a köntösét, majd higgadtan beszélni kezdett:

Drágám, ő itt a szeretőm. Egy régi osztálytársam. Azért voltam olyan rosszkedvű az utazás miatt, mert tudtam, hogy nagyon fog hiányozni. Amikor megláttam tegnap, hogy utánam jött, akkor egyértelművé vált, hogy nem tudunk és nem is akarunk egymás nélkül lenni. El akarok válni. Nem lepődhettél meg, az elmúlt két évben semmi nincs közöttünk, nem bírtam már a magányt.

Földbegyökerezett a lábam. Annyira határozott, higgadt és kimért volt, hogy egy bátortalan kísérletet tettem arra, hogy esetleg jöjjön vissza a szobánkba és beszéljük meg, de tulajdonképpen értelmetlen lett volna. Láttam rajta, hogy már semmit nem érez irántam. Még aznap hazamentem, nekik meg ottmaradt a kifizetett lakosztály. Amikor a cuccaiért jött, akkor elmentem otthonról, így nem találkoztunk. Úgy tudom, hogy már együtt van az új fickóval, aki grafikus és szinte minden idejét otthon tölti, így valóra vált a volt feleségem álma, egész nap vele foglalkozik egy férfi.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.