promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Tovább gyűrűzik a gumi-gate, kiakadt a szervezők "kreténségén" az RTL műsorvezetője

Tovább gyűrűzik a gumi-gate, kiakadt a szervezők "kreténségén" az RTL műsorvezetője

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

A gólyatábor furcsa szabályait már Lilu sem bírta ki szó nélkül.

Az elmúlt napokban óriási felzúdulást keltett a BME gólyatáborának házirendje, melynek alapján az egyetem leendő hallgatói nem vihetnek be óvszert a rendezvényre, amit az egyik szervező később meg is indokolt.

Radácsi Kristóf, az Egyetemi Hallgatói Képviselet elnöke az alábbi közleményt adta ki a döntés kapcsán:

„Valóban igaz, hogy a gumióvszer »a nem kívánt terhesség és a szexuális úton terjedő betegségek megelőzésében kulcsszerepet játszik«, azonban a mi meglátásunk szerint a szexuális kontaktus elkerülése egy fokkal eredményesebben tölti be ugyanezt a szerepet. A gólyatáborok szervezői ezt a táborban hangsúlyozzák és fokozottan felhívják a gólyák figyelmét, hogy a tábor ideje alatt kerülendő a szexuális kontaktus.”

Mint kiderült, a gólyák meglehetősen erős felügyelet alatt lesznek, hiszen szigorúan figyelik majd a szabályok betartását még a szabadidejükben is, és aki valamilyen komolyabb kihágást vét, attól valószínűleg elköszönnek.

Az óvszertilalom kapcsán nem mellesleg ritkán látható véleményegyezés alakult ki a hazai politikai életben is, szinte minden párttól érkezett valamilyen megnyilvánulás. Habár a többség poénra vette a dolgot, a szervezők valószínűleg nem nevetnek, nem ilyesmivel akartak ugyanis a címlapra kerülni.

Médiaszemélyiségek is megszólaltak az ügyben, közülük talán Lilu reakciója volt a legkarcosabb, ezt írta ugyanis egy Instagram-sztoriban:

„A hülyeségvonaton nincs fék. Tudnék röhögni ezen a megdöbbentő ostobaságon és méteres kreténségen, ha nem lenne egy kamasz fiam, aki ebben az országban nő fel. Szerencsére ezeknél 10 évesen több esze volt”

– fogalmazott a műsorvezető.

A BME gólyatáborát egyébként nem kerülik el a szerencsétlen esetek, tavaly egy ételmérgezés miatt került középpontba az esemény, csaknem 71-en betegedtek meg, két szervezőt kórházba is kellett vinni, ám végül nem függesztették fel a tábort.