promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Vitray Tamás miatt már sosem lehet boldog Kállay Bori, a tévés miatt nem lehet többé szerelmes?

Vitray Tamás miatt már sosem lehet boldog Kállay Bori, a tévés miatt nem lehet többé szerelmes?

Borítókép:  RTL
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Ez volt a végső döfés, amit Vitray bevitt Kállaynak.

Vitray Tamás Magyarország egyik leglegendásabb televíziósa, neve az Olimpia kerül mindig előkerül, amikor az emberek nosztalgiáznak: ő volt a kommentátor Egerszegi Krisztina legendás győzelmének. Voltak kommentátorok, akiknek különleges varázsa volt, Vitray pedig mindenképpen ilyen, akit még a 2024-es párizsi játékokon is szívesen hallgatna az ember.

Vitray viszont természetesen a kiemelkedő tévés tevékenységével a sajtó bulvároldalát is megtapasztalta, így a Kállay Boritól való válása nagy figyelmet kapott, néhány éve nagy port kavart. Vitraynak ezután nem tartott sokáig a párkeresés, már talált is szerelmet, a színésznő viszont egyedül van.

Ahogyan a Kiskegyed fogalmaz, Vitray a válással a végső döfést vihette be Kállaynak, a színésznő talán végleg egyedül maradhat arra tekintettel, hogy a tévés milyen magasra tette a lécet. Kállay szavaiból viszont egyértelműen kiderült, hogy ez nem különösebben zavarja és szerencsésnek tartja magát:

„Ebben a korban gyakori, hogy valamilyen okból társ nélkül maradunk. Nagyon fontos, hogy legyenek igaz barátaink, mert ez meghatározza a további éveket. Ebből a szempontból szerencsés vagyok”

Kállay hozzátette, hogy nem tudja elképzelni egyelőre azt, hogy nem szeretne szerelembe esni újra, viszont egyelőre nem is vágyik rá. Utalt arra is, hogy az ő korában már nagyobbak az igényei az embernek, így jobban megválogatja a társát: „és nem azért, mert valaki pótolhatatlan, hanem mert ebben a korban az ember már igényes. Különben is jó társa vagyok magamnak”.

A színésznő egyébként azt is elmondta, hogy nem szokott már fennakadni dolgokon és életigenlő típus:

„Megvan bennem a képesség a továbblépésre. Ha történik velem valami negatív dolog, mivel nem szeretek szenvedni, megrázom magam, aztán továbbmegyek. Emellett ösztönösen keresem azokat a dolgokat, amelyek boldoggá tesznek. Ilyen a természet. A kertem, ahová a kríziseim során mindig menekültem”