promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Azahriah olyan szóbeli parasztlengőt kapott Majkától, hogy a másikat a fal adja: a rapper nem fogta vissza magát

Azahriah olyan szóbeli parasztlengőt kapott Majkától, hogy a másikat a fal adja: a rapper nem fogta vissza magát

Borítókép:  Profimedia/Trenka Attila
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Majka is értetlenül áll az események felett, de legalább nem valóságban csattant el a pofon, mint Puzséréknál.

Hatalmas vitát kavart a Puzsér Róbert és Ábrahám Róbert között kialakult „pofonbotrány”, több celeb is megszólalt a szituációról. Az egyik ilyen híresség Majka volt, aki régóta vitában áll a kritikussal, ezért egy hosszú posztban többször is beszólt neki, hogy érett már ez a pofon neki nagyon.

Erre a kiírásra Azahriah is reagált, aki pedig nagyon keményen beszólt az ózdi rappernek, az intelligenciáját is megkérdőjelezte Majkának. A rapper egy Facebook-posztban reagált erre, és jelezte, hogy nagyon rosszul estek neki a fiatal sztár szavai, főleg arra tekintettel, hogy ő volt az, aki a hírhedt toi-toi botrány kapcsán megvédte.

Majka most az Indexnek adott egy interjút, amelyben tovább reagált Azahriah szavaira és ismét hangsúlyozta, nagyon rosszul estek neki a szavak, de „az első sokkon már túltette magát”. Ezzel kapcsolatban pedig egy nagyon érdekes részletet osztott meg, ami eddig nem volt elérhető a nyilvánosság számára:

„Egyébként utána is volt egy üzenetváltásunk, hajnalban rám írt – nyilván nem fogom megosztani, miről beszéltünk privát üzenetben, de megkeresett, és annyit azért elmondhatok, hogy szerintem valami nagyon elment ennél a fiúnál, valamit nagyon rosszul gondol a világról. Ami az utóbbi időben történik körülötte, az meglehetősen érdekes”

Majka az újságíró kérdésére elmondta, hogy nem akar abba belemenni, hogy a hirtelen siker lehet-e az oka Azahriah viselkedésének, mint az ózdi rapper fogalmaz, nem ismeri ennyire. Hozzátette ugyanakkor: ahogy kezeli ezt az egészet, meg ahogy hozzááll egy olyan emberhez, aki a jobbját nyújtotta, szerinte egy tökéletes jellemrajz, szimpátiától függetlenül.

Az X-faktor leendő zsűritagja kiemelte, hogy ez számára egyfajta emberi csalódás volt:

„Nekem az a fura, hogy van valaki, aki elismerően nyilatkozik rólad, és függetlenül attól, hogy te szimpatizálsz vele vagy sem, belekevered egy olyan környezetbe és olyanokat mondasz róla, amiket ő rólam – nekem ez emberileg értelmezhetetlen. Zenei vagy szakmai csalódásról szó sincs, hiszen sosem volt köztünk ilyen kapcsolat, amiket csinálunk, azoknak semmi köze egymáshoz”

Majka kiemelte, hogy ez a mostani eset Azahriah-val egy nagy gyomorba rúgás, de túl tudja tenni magát azon, hogy egy fiatal srác nem szívleli. Hozzátette: nem vár tőle bocsánatkérést, a történteknek pedig egyetlen pozitívuma, hogy innentől kezdve tudja, hova tegye őt.

Ha a TheVR újabban megjelent, Azahriah-val készült podcastjére vagy kíváncsi, kattints erre a videóra: