promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Váratlanul előállt az ismert énekesnő és Azahriahról kezdett fecsegni: nem hisszük el, hogy tényleg a triplázó arénasztárról mondta ezeket

Váratlanul előállt az ismert énekesnő és Azahriahról kezdett fecsegni: nem hisszük el, hogy tényleg a triplázó arénasztárról mondta ezeket

Borítókép:  Profimedia/Trenka Attila
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

A semmiből jött ez a megszólalás, nem lehet tudni, miért gondolta ezt.

Azahriah mára Magyarország legnépszerűbb előadójának egyikévé nőtte ki magát, a YouTube egyik vitathatatlan királya lett, emberek tízmilliói kattintanak a zenéire hazánkban és külföldön is. A fiatal előadó folyamatosan turnézik és koncerteket ad, a legnagyobb sajtófigyelmet mégis az kapta, hogy egymás után háromszor adott teltházas koncertet a Puskás Arénában. Általában a véleményét sem rejti véka alá, nemrég Majkába szállt bele a Puzsér Róbertről tette megjegyzései miatt.

Azelőtt, hogy folyamatosan terjeszkedő popsztár lett, Azahriah az interneten is hatalmas karriert futott be, ugyanis a „Paul Street” nevű Youtube-csatornáját százezrek követték és szerették. A különböző közösségi médiás videókban látszik, hogy a zenekészítés csínját-bínját is tudja, egyfajta polihisztor a maga módján.

A fiatal popsztár természetesen kap hideget-meleget, néha a semmiből kap megjegyzéseket váratlanul. Ilyennek tekinthető most Bata Adrienn, vagy Barbee nyilatkozata is, aki volt már vele egy stúdióban akkor, amikor a Desh-sel közös számát felvette, ami 2021-ben jelent meg. Mint fogalmazott, Azahriah a stúdióban csak ott volt, folyton a laptopját bújta és írta a zenéket:

„Azahriah azért volt nekem fura, mert egy szürke kisegér srácnak ismertem meg. Ott egyébként, ahogy ültünk együtt a stúdióban, én nem tudtam, hogy ő már egy befutott előadó és youtuber. Ahogy utánanéztem, akkor döbbentem rá, hogy hát ez tök durva. Megmondom őszintén, számomra nem tűnt sztáralkatnak”

Az énekesnő tehát ha nem is szándékosan, de erősen odaszólt Azahriah-nak, meglepte a tény, hogy ekkora nagy neve. Barbee egyébként maga is tinisztárként indult, 18 évesen került sokak számára képernyő elé az akkori VIVA TV-n, és az volt a szerencséje, hogy a mélyvíz ellenére a népszerű zenei tévécsatorna egyfajta család volt számára.

Mint fogalmazott, a mai napig nagyon jó viszont ápol Fluor Tomival, de nagyon jóban volt Kovácsovics Fruzsinával is, akivel viszont egy ideje nem találkozott. Mint mondta, az akkori tinikedvenchez, SP-hez is közel került, majdnem randizni is elmentek egyszer, azonban abból végül nem lett semmi, így megmaradt a „szerelem” köztük plátóinak.

Aki esetleg ne emlékezne Barbee-ra, az egyik legklasszikusabb slágerét itt lehet meghallgatni:

(Forrás: RTL)