promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs élő adásban szólt be Azahriah közönségének, majd saját rajongóit is befenyítette: DJ Otiként úgy tűnik még pimaszabb a rádiós, mint általában

Sebestyén Balázs élő adásban szólt be Azahriah közönségének, majd saját rajongóit is befenyítette: DJ Otiként úgy tűnik még pimaszabb a rádiós, mint általában

Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Így hangolt a balatoni bulira a rádiós.

Akkor még sokan viccnek gondolhatták, de végül nagyon is komoly lett Sebestyén Balázs ígérete, hogy DJ Otiként fel fog látni Siófokon. A múlt szombaton, július 20-án pedig ez meg is történt, a Plázson megvolt az első önálló fellépése lemezlovasként és nem kis sikert aratott, a hétfői Balázsékban pedig el is mesélte a körülményeit.

Balázs azzal kezdte, hogy még mindig alig van hangja a sok kiabálás miatt és a vasárnapja gyakorlatilag teljes letargia volt, kiürült belőle az összes stressz. A Rádió1 műsorvezetője részletesen elmesélte, hogy pontosan milyen érzés neki most a buli óta, konkrétan az azt követő másnap:

„A vasárnap teljes letargia volt. Ahogy kiürül belőled az összes stressz… Annyira magasan vagy, hogy konkrét elvonási tüneteim voltak másnap, alig éltem. Olyan volt, mintha egyszerre lettem volna depressziós, letargiás, levert, fáradt, de közben nagyon boldog meg feldobott. Nem bírtam felállni, vonszoltam magam”

Sebestyén Balázs viccesen azt is megjegyezte, hogy még a Plázson tartott Azahriah-koncerten látta, hogy az emberek nem buliztak, hanem csak lézengnek és videóznak, ezért erre ő külön biztonsági embert fog felbérelni és kivezetteti azt, aki nem táncol meg bulizik – szerencsére erről szó se volt, mert hatalmasra sikerült DJ Oti első bulija.

Balázs elmondta, hogy még a szervezők is figyelmeztették, hogy nagyon rossz ilyenkor a másnap és tényleg az lett, mérhetetlen fáradtság, kiüresedés lesz úrrá rajta. Mint fogalmazott, ebben a siófoki buliban minden kijött belőle, ami az elmúlt félév során felgyülemlett, ráadásul még egészen jónak is érezte a fellépését, egy kisebb szakaszt nem tekintve:

„Volt egy olyan húsz perc a trance-rész alatt, amikor olyan mélyre kerültem, hogy alig írtam magam összeszedni, mert belekerültem egy hullámvölgybe”

Aki további információt szeretne megtudni DJ Oti első nagy bulijáról, az a Balázsék hétfői epizódjában, 1 óra 11 perctől kezdődően teheti meg: