promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Azahriah váratlanul megszakította a koncertjét és kitálalt arról mit művelnek vele: rengeteg embert hozott kellemetlen helyzetbe, minden rajongója hallotta a kemény szavakat

Azahriah váratlanul megszakította a koncertjét és kitálalt arról mit művelnek vele: rengeteg embert hozott kellemetlen helyzetbe, minden rajongója hallotta a kemény szavakat

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A legbalhésabb rocksztárokat idézte a nem mindennapi jelenet.

Bár még mindig csak 22 éves, hazánkban nem igazán van nagyobb könnyűzenei sztár Azahriáhnál. Baukó Attila fiatal kora ellenére gyakorlatilag mindent elért a hazai zeneiparban, amit el lehetett, ilyen fokú népszerűségre talán utoljára Zámbó Jimmy idejében volt példa, de a tripla teltházas aréna-koncert még a "Király"-nak is kimaradt a pályafutásából.

Azahriah pontosan ezért döntött úgy, hogy miután már saját cipője is van itthon (a Tisza nevű márkával kollaborált egy közös kollekció okán), karrierjének következő logikus lépcsőfoka a külföld felé nyitás lenne.

Már karrierjének korábbi pontján is részt vett egy nyugat-európai turnén, és idén ősszel is nyakába veszi a kontinenst: a haza fesztiválfellépés mellett olyan városokban fog játszani, mint Edinburgh, Pozsony vagy Barcelona.

Azahriah múlt pénteken Szerbiában lépett fel egy jó nevű fesztiválon, de a délvidéki debütálás nem sikerült éppen ideálisra, meglehetősen furcsa jelenetek borzolták a kilátogatók idegeit - Baukó Attila a legbalhésabb rocksztárokat idézve ugyanis a színpadról szólt be a saját menedzsmentjének (legalábis pár tagnak), miután a gitártechnikusának nem sikerült beállítani az egyik hangszerét.

"Akármennyire próbálkoznak Geriék, hogy professzionális ellátásban részesüljek minden koncerten, így is sikerült balf*szokat felvenni a menedzsmentbe, akik nem tudják nekem a koncert előtt beállítani a gitárt, úgyhogy ezt most én fogom megcsinálni"

Hogy mi lehetett a probléma a hangszerrel, azt sajnos nem tudjuk, de Azahriah tőle némileg szokatlan módon 3 percet is szentelt az esetnek - saját szavai alapján valamivel ki kellett tölteni az időt, amíg a probléma elhárításán dolgozott.

Az mindenesetre meglehetősen egy ritka, hogy egy zenész a színpadon hozza fellépésképes állapotba a gitárját, hát Azinak most már ez is pipa.