promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bereczki Zoltán roppant kreatívan szúrt oda az RTL-nek és Sebestyén Balázséknak
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyre többen akadnak ki Vadon Janiékra.

Az a bizonyos Celeb vagyok ments ki innen! adás kapcsán, ami miatt most keresztre feszítik és tűzre dobják Vadon Janit és a háttérben megbúvó Sebestyén Balázst, már egészen biztos minden emberhez eljutott a média által. Ha nem is nézzük az ilyen és ehhez hasonló valóságshowkat, az internetnek hála akkor is elénk kerül.

Görög Zita, Vásáry André, Mérő Vera mellett a Hintalovon Gyermekalapítvány is kitett a saját hivatalos Instagram oldalára egy képet, amin és ami alatt kifejtette, hogy mire kell figyelni, ha egy kiskorút a kamerák elé rakunk és szerepeltetünk. Például,

„Az érdemi és biztonságos gyerekrészvétel feltétele, hogy:
azért vonják be, mert rá kíváncsiak (a gondolataira, tudására),
arról kérdezik, amiről van tudása, tapasztalata,
érti, hogy miről kérdezik, és arra önkéntesen és felkészülten válaszolhat,
nem hozzák kellemetlen helyzetbe, sőt, segítik, hogy ne sérülhessen benne,
önkéntesen és felkészülten dönthet a részvételéről, és a válaszadásról is.

Az biztosan nem valódi gyerekrészvétel, ha egy gyereket eszközként „bio díszletként“ használnak, vagy ha a szerepük látszólagos, és csak a felnőttek szórakoztatásáról szól."

A Médiatanács, vagyis az NMHH ezekután kiadta a közleményt, hogy eljárást indít az RTL műsora és Vadon Jani ellen. Az, hogy miről is van szó pontosan, szépen összefoglaltuk mi is, de röviden annyi, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen október 17-ei adásában egy kolumbiai kisfiú jogaival játszadozott a műsorvezető-, és ennek következtében a szerkesztők és a producer és maga a csatorna is. A kisfiú nem tudta mit kérdeznek tőle, ő csupán annyit tudott, hogy egy fehér bácsi kérdezgett tőle össze-vissza valami idegen nyelvet, neki pedig az a feladata, hogy „sí, senor"-t mondjon. Egyébként a felvételeken látni, hogy nem 100%-os a boldogság a 10 éves fiú arcán, inkább a kiszolgáltatottság és a nemértés fedezhető fel rajta.

Itt azonban hosszabban is el lehet olvasni az RTL legújabb „botrányát":

Viszont, ami egy kicsit várható is volt, a TV2 is beszállt az RTL elleni hullámba. A Dancing with the Stars legutóbbi adásában Bereczki Zoltán volt az, aki úgy gondolta, hogy vicces meglovagolni a helyzetet, pedig van, amikor épphogy csendben kéne maradni.

Bereczki Facundo Aranát próbálta meg megjeleníteni a műsorban, hiszen az argentín színész már nem zsűrízik a Dancingben tovább, így Bereczki fogta magát és a show elején az ő szellemét próbálta kicsit visszahozni, spanyolul halandzsázott, amit Szente Vajk fordított le, természetesen szintén halandzsázva. Juronics Tamás, koreográfus megjegyzésével kezdődött az egész „megemlékezés" igazából,

„Itt van közöttünk Facundo szelleme valahol. Itt maradt valahol, szerintem. Idézzük meg egy kicsit Facundot,"

- erre természetesen ki nem reagált volna úgy, mint a színész-műsorvezető?

Ördög Nóra sem volt rest, Facundo Zoltánhoz egy jól irányzott „a női zsűritársaddal elégedett voltál?" kérdést fűzőtt, amire a

„Sí, senor!"

választ kapta, utalva a Vadon Jani kontra Celeb vagyok ments ki innen! friss esetére. Ördög Nórin legalább látszott a zavartság, és a műsor műsorvezetője is gyorsan elterelte a szót másra, de attól még megtörtént. Attól még olyat hoztunk be az adásba, amit nem kellett volna: ne úgy vágj vissza a másik csatornának, ha azzal saját magad gyarló oldalát is bemutatod.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás