promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szujó Zoltán a Hungaroringen hozta szörnyen kínos helyzetbe magát Brad Pitt előtt, Balázsék műsorában nem akarták elhinni, hogy ez tényleg megtörtént a szakkomentátorral

Szujó Zoltán a Hungaroringen hozta szörnyen kínos helyzetbe magát Brad Pitt előtt, Balázsék műsorában nem akarták elhinni, hogy ez tényleg megtörtént a szakkomentátorral

Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Szujó Zoltán hazai terepen égett be a világsztár előtt, a hétvége legkínosabb esete volt ez a Magyar Nagydíjon.

Szerencsére különösebb probléma nélkül lezajlott a 2024-es Magyar Nagydíj, a nézők elégedettek lehettek a szervezéssel. Ez nagymértékben köszönhető a Magyar Autósport Szövetségnek, akinek elnöke, Szujó Zoltán megfeszített tempóban dolgozik minden évben azért, hogy kiváló élménye legyen a Forma-1-nek a Hungaroringen.

Szujó pedig Balázsék műsorának vendége volt a Rádió 1-en, ami már kisebb szokássá vált minden egyes Magyar Nagydíj után. Látszik, hogy Balázs és Zoli között jó a kapcsolat, Sebestyén viccelődve „mélyen tisztelt, tiszteletes ő eminánciás úrnak” nevezte az elnököt, aki pedig szintén poénosan DJ Oti első fellépéséhez gratulált.

Szujó Balázsék kérdésére elismerte, hogy valóban „nagy górékkal” kell ilyenkor összeülni, amikor a Magyar Nagydíj lebonyolítása zajlik, találkozott például az FIA (Nemzetközi Autómobil Szövetség) elnökével, de az Emírségek nagykövete is tartott egy vacsorát, ahol jelen kellett lenni. Nevetve megköszönte a rádióban „Attila testőrnek”, hogy segített neki nyakkendőt találni, ugyanis mint mesélte, öltönnyel ugyan készült, de eddig nem volt protokoll, hogy nyakkendőben kell lenni a díjátadók alatt, most viszont igen és ezért nyakkendőkeresésbe kellett kezdeni, ami Attila testőrnek köszönhetően sikeres volt.

Szujó elmesélte, hogy találkozott a paddockban az éppen Forma-1-es filmet forgató Brad Pittel, ezzel kapcsolatban pedig egy zseniális történetet mesélt el, amely bár kínos lehet számára, de végül nem lett belőle semmi kellemetlen. Mint mesélte, éppen Herczig Norbert négyszeres bajnok magyar ralliversenyzővel sétált a paddockban és közös képet készítettek, amikor egy ismerős arc tűnt fel a képükön:

„Elmentünk mellette és Norbi megszólalt: figyelj, tudod ki volt ez? Hát a Brad Pitt! Mondom ne mondjad már, hogy mellette mentünk el”

- fogalmazott Szujó, aki ezután elmondta, hogy nagyon zavarba jött és csak annyi tudott kijönni a száján, hogy „a Magyar Autósport Szövetség nevében üdvözöljük Magyarországon”. Zoli szavaiból ítélve emiatt nagyon kínosan érezte magát, eközben pedig Balázsék a stúdióban hangosan nevettek.

Szerencsére Brad Pitt azonban nagyon jófej volt vele, megköszönte az üdvözlést és elmondta, hogy jól érzi magát Magyarországon. Szujó még odamondta neki, hogy egyébként ismerik egymást, ugyanis Monacóban találkoztak az Ocean premierjén és csak szóljon, ha bármire szüksége van az ott tartózkodás alatt.

Szujó egyébként megjegyezte, hogy erős sminket látott Brad Pitt arcán, ez viszont nem meglepő, hiszen továbbra is vettek fel jeleneteket az F1-es filmhez. Mint mondta, ezeket a jeleneteket már egyszer felvették a tavalyi magyar versenyen, de most új szponzorok kerültek az autókra, ezért újra kellett forgatni ezeket.

A szövetségi elnököt egyébként arról is kérdezték Balázsék, hogy mit gondol arról, hogy a korábbi F1-es pilóta, Ralf Schumacher bevallotta, hogy meleg és párja van: ezzel kapcsolatban elmondta, hogy a paddockban nem volt akkora meglepődés, már régebben is sejtették többen, hogy erről lehet szó, de sok boldogságot kívánt nekik.

Ha meg akarod tekinteni a Szujó Zoltánnal készült teljes interjút, erre a videóra kattintva tudod megtenni, körülbelül 34:00-tól.