promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A világ egyik legdrágább helyén nyaralt Mészáros Lőrinc és felesége felfoghatatlan milliárdos luxusban, Orbán Viktorért pedig megőrültek a helyiek

A világ egyik legdrágább helyén nyaralt Mészáros Lőrinc és felesége felfoghatatlan milliárdos luxusban, Orbán Viktorért pedig megőrültek a helyiek

Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Itt vannak a jól megérdemelt pihenés részletei, így mulat az elit.

Mészáros Lőrincet feleségével, Várkonyi Andreával és fiával a világ egyik legdrágább és legfényűzőbb helyén, Monacóban kapták lencsevégre a 444 olvasói, miközben Orbán Viktor nyaralásáról onnan szerezhettünk információt, hogy egy horvát étteremtulaj közös képet osztott meg vele.

Minden évben slágertéma, hogy a hírességek hova mennek nyaralni, hol töltik a vakációjukat, ez pedig a politikusok és vállalkozók esetében sincs másként. Általában minden évben van belőle kisebb-nagyobb botrány, azonban minden magyar család ettől függetlenül igényli a pihenést, még az ország legbefolyásosabb emberei is.

Magyarország leggazdagabb vállalkozója, Mészáros Lőrinc például a luxus szótári illusztrációjának számító városállamban, Monacóban töltötte vakációját feleségével, Várkonyi Andreával és fiával. Ez egyelőre kisebb vihart kavart, mint a tavalyi nyaralásuk, amit egy 62 méteres hajón töltöttek Nápoly partjainál – azzal kapcsolatban még Gulyás Gergely is megjegyezte, hogy „kisebb hajó, nagyobb szerénység”. A Mészáros-házaspár idén is a Rose d'Or hajót választotta a monacói kirándulásra, megtetszik nekik a tavaly használt vízi jármű, amiről itt lehet nézni részletesebb elemzést.

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke ezzel szemben Horvátországban, egészen pontosan Vis-szigetén nyaral, ezt pedig onnan tudtuk meg, hogy a Villa Kaliopa étterem és botanikus kert tulajdonosa egy közös fotót készített, illetve osztott meg vele, azzal a kiírással, hogy „várjuk Putyint és Trumpot”. Érezhetően nagyon örülhetett az étteremtulaj a közös képnek a magyar kormányfővel, látható az öröm az arcán, illetve ritkán osztanak meg képet az étterem közösségi oldalán, ezt viszont megosztották.

A miniszterelnök már zsinórban második alkalommal nyaral Horvátországban, tavaly Oopaija szigetére esett a választás, amit szintén a sajtóból tudtunk meg – akkor egy kiszivárgott videó keretében. Arról nincs információ, hogy Orbán Viktor mennyi időt tölt most a szomszédban, most politikailag uborkaszezon van, szóval belefér a vakáció, az Országgyűlés sem fog még egy ideig ülésezni.

A két nyaralásról készült felvételeket, összefoglalót az RTL videóján, IDE kattintva lehet megtekinteni.