promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Bochkor Gábor Várkonyi Andrea miatt nem lehet boldog új kapcsolatában? Hatalmas átok sújthatja a rádiós műsorvezetőt

Bochkor Gábor Várkonyi Andrea miatt nem lehet boldog új kapcsolatában? Hatalmas átok sújthatja a rádiós műsorvezetőt

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Halálra van ítélve Bochkor Gábor új kapcsolata?

Bochkor Gábor már nem szingli. Pásztor Anna a napokban a Retro Rádió egyik adásában buktatta le a műsorvezetőt, hogy új barátnője van, ám azt nem árulták el, hogy kicsoda. A bulvármédia azonnal ráment a témára, minél többet ki akartak deríteni a titokzatos nőről, hiszen Bochkor Gábornak régóta nem volt már új kapcsolata.

Mint kiderült, a rádiós műsorvezető már elég sok embernek bemutatta barátnőjét, és sokak szerint szimpatikus a titokzatos hölgy. Bochkor Gábor még a születésnapi buliján mutatta be szíve választottját a Kongresszusi Központban, ahol a lánya, Nóra is jelen volt, így ő is megismerhette édesapja párját. A hölgy állítólag fiatalabb Bochkor Gábornál, de mint tudjuk, a kor csak egy szám, semmit sem számít, ha két ember szereti egymást.

Sokan örülnek Bochkor Gábor boldogságának, hiszen nagyon megrázta, mikor Várkonyi Andrea annak idején közölte vele, hogy vége. Bár úgy tűnik, az egykori televízióshoz még mindig túlságosan ragaszkodik a rádiós műsorvezető, ugyanis a Star magazin megkérdezte a sztárjósnőt, Müller Rózsát, hogy mit lát Bochkor és barátnője közös jövőjében. Müller Rózsa nem sok jót tudott mondani, szerinte ez a szerelem már most halálra van ítélve, mert Gábor ebben a nőben is csak Várkonyi Andreát keresi.

Várkonyi Andrea ugyanis nagyon magasra tette a lécet, amit azóta senki sem tud megugrani, és úgy látszik, ez a hölgy sem tudja majd betölteni azt az űrt, ami akkor keletkezett a rádiósban, amikor Várkonyi elhagyta őt. Müller Rózsa szerint ez egy hatalmas átok Bochkornak, hogy egy ilyen gyönyörű, okos, és intelligens nőbe szeretett bele annak idején, mint Andrea.

Természetesen Várkonyi Andrea is biztos örül Bochkor Gábor boldogságának, hiszen bár már nincsenek együtt, lányuk örökre összeköti őket, így aztán valamilyen mértékben még mindig törődnek a másikkal, de semmiképpen sem szólnak bele egymás magánéletébe. Most mindenki azt kívánja a 60 éves rádiósnak, hogy legyen nagyon boldog új barátnőjével, és alakítsák ki a közös jövőjüket.

(forrás: Blikk Rúzs)