promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ezt lehet tudni Bochkor Gábor új párjáról, Várkonyi Andrea után úgy tűnik, végre továbblépett az örök agglegény rádiós

Ezt lehet tudni Bochkor Gábor új párjáról, Várkonyi Andrea után úgy tűnik, végre továbblépett az örök agglegény rádiós

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Régi ismerős buktatta le a szerelmeseket, ezt mondta Bochkor Gábor párjáról az ismert énekesnő. 

Bochkor Gábor és Pásztor Anna barátsága a Retro Rádió reggeli műsorában ismét vidám és provokatív pillanatokat hozott. Anna volt ugyanis az interjúalany a reggeli műsorban, és a beszélgetés során megjegyezte, hogy Bochkor már nincs egyedül, ezzel elárulva, hogy új párkapcsolatban él. Viccesen felajánlotta, hogy édeshármasban töltené az időt Bochkorral és új szerelmével, és ettől az ötlettől később sem állt el, meglehetősen forró hangulatúvá téve a beszélgetést.

A baráti tréfálkozás természetesen nagy nevetésbe fulladt, és bár a hallgatók számára is világossá vált, hogy Anna szavai inkább a műsor szórakoztató jellegét hangsúlyozták, mintsem valós szándékot tükröztek, mégis sikerült némi izgalmat kelteniük a rádióban. Bochkor, aki már régóta ismert a jó humorérzékéről és a spontán reagálásairól, szintén nevetve fogadta a helyzetet, és egyáltalán nem zavartatta magát a váratlan kijelentéstől.

Pásztor Anna és Bochkor Gábor régóta jó barátok, ami lehetővé teszi számukra, hogy ilyen könnyedén és kötetlenül beszélgessenek egymással a műsorban. Az énekesnő energiája és humora, valamint Bochkor lazasága és jókedve mindig is hozzájárultak a műsor sikeréhez, így a hallgatók mindig örömmel fogadják kettejük vidám interakcióit.

Az új párkapcsolat híre egyébként nem csak a rádióhallgatók, hanem a bulvár hírek iránt érdeklődők figyelmét is felkeltette. Bochkor Gábor, aki magánéletét általában diszkréten kezeli, most egy kicsit bepillantást engedett az életébe, amit sokan nagy érdeklődéssel fogadtak. Az új szerelem hírét követően azonban sem Bochkor, sem új párja nem kívántak további részleteket megosztani, így a kíváncsi közönségnek be kell érnie azzal, amit a rádióműsorban hallhattak.

A történet tehát folytatódik, és bár Pásztor Anna tréfás megjegyzése némi izgalmat és vidámságot hozott a reggeli műsorba, valószínűleg nem lesznek további következményei. Bochkor és Anna továbbra is folytatják a közös műsorvezetést, ami számtalan hasonlóan vidám pillanatot tartogat a jövőben is a hallgatók számára. A műsor sikere és a kettejük közötti kémia pedig garantálja, hogy még sokáig élvezhetjük a Retro Rádió reggeli adásait.

forrás: Blikk