promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Fordulat Szandi botrányában: az énekesnő lépése váratlanul ért mindenkit, mi szükség volt erre?

Fordulat Szandi botrányában: az énekesnő lépése váratlanul ért mindenkit, mi szükség volt erre?

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Furcsa ügy lett a felvidéki fellépésből.

Szandi nemrégiben egy szlovákiai jótékonysági koncert kapcsán került a középpontba, amely nem várt fordulatot vett. Az énekesnő fellépése Madaron elmaradt, mivel a nézők száma nem érte el az ötven főt, amely a szerződésében kikötött minimum.

Szandi és férje, Bogdán Csaba elmondásuk szerint nem voltak tisztában azzal, hogy az esemény jótékonysági célokat szolgált, bár először azt nyilatkozta, hogy a helyszínen ez már kiderült számukra. Az eset kapcsán Szandi nyilvánosan reagált, hangsúlyozva, hogy vissza kívánják utalni a felvett gázsit, hogy így támogassák a rászoruló családot.

Az énekesnő a fellépés elmaradását követően több negatív kritikát kapott, miszerint a gázsi átvétele nem volt etikus. Szandi hangsúlyozta, hogy 35 éves pályafutása során még sosem került ilyen helyzetbe, és sajnálja a történteket. Az egyik szervező szerint Szandi 1500 eurós gázsiját átvette, majd azonnal távozott, anélkül hogy kilépett volna az autójából. Bogdán Csaba hozzátette, hogy megpróbáltak együttműködni a szervezőkkel, és fél órán keresztül várakoztak, hátha több néző érkezik, de végül csalódottan távoztak.

Másnap megtudták a hangosítótól, hogy a kaput később kinyitották és ingyen beengedték az embereket, így a Happy Gang koncertjére már 50-60 néző gyűlt össze. Bogdán Csaba szerint, ha ezt korábban megteszik, Szandi is fellépett volna.

Az ügy megoldásaként Szandi kijelentette, hogy amint megkapják a szervezőktől a megfelelő számlaszámot, visszautalják a gázsit, ezzel is támogatva a jótékonysági rendezvény célját. Az énekesnő mindig is fontosnak tartotta a rászorulók megsegítését, és sajnálja, hogy az esemény így alakult - a visszautalás megígérése fényében azért némileg érthetetlen, hogy akkor vajon miért fogadta el a fellépés díját.

A botrány kapcsán a közvélemény is megosztott, egyesek védik az énekesnőt, mondván, hogy egy előadóművésznek nem kell megalázó helyzetben fellépnie, míg mások kritizálják a gázsi átvételének módját. Az ügy kapcsán Szandi arra törekedett, hogy helyreállítsa a becsületét és tisztázza a félreértéseket, ezzel is bizonyítva elkötelezettségét a jótékony célok iránt.