promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rossz hírt kapott Mészáros Lőrinc, már másodszor történik meg vele, erre nem volt felkészülve a milliárdos

Rossz hírt kapott Mészáros Lőrinc, már másodszor történik meg vele, erre nem volt felkészülve a milliárdos

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Mészáros Lőrincet váratlan csapás érte.

Mészáros Lőrinc az ország egyik leggazdagabb embere, emellett hazánk egyik legsikeresebb üzletembere, hiszen egymás után nyeri meg a pályázatokat. Most azonban rossz hírt kapott Várkonyi Andrea férje, ami még úgy is váratlanul érte a milliárdost, hogy már egyszer történik ilyen vele. A Mészáros Lőrinchez kötődő TV2 Csoport már két éve is pályázatot adott be arra vonatkozóan, hogy egy szomszédos országban is legyen frekvenciája, de ezt egymást után kétszer is elbukták.

A TV2 Csoport akkor Szerbia határain belül akart országos lefedettséget, ami annyit jelent, hogy azt szerették volna, ha Szerbiában is lehetett volna fogni a TV2 csatornáit. A TV2 Csoport azonban nem volt az ország frekvenciapályázatok győztesei között, és most újra visszautasították őket egy másik külföldi országban.

A Media1 írta meg egy lengyel oldalra hivatkozva, hogy Mészáros Lőrincék újabb pályázatot adtak be arra vonatkozóan, hogy Lengyelországban elérhetővé váljanak a TV2 Csoport csatornái, de most ezt is visszautasították.

A lengyel pályázat célja azt volt, hogy két új csatornát válasszanak ki a MUX 8 platformra, amin jelenleg öt csatorna fogható; végül a TV2 Csoport kiesett, a Republika-ra és a wPolsce24-re esett a választás.

Pavel Stantchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója korábban a Media1-nek azt mondta, hogy ha pozitívan bírálják el a pályázatukat, akkor már idén ősszel megkezdenék a sugárzást Lengyelországban PTV néven, ami elsősorban nőknek szóló szórakoztató és életmód csatorna lett volna. A terveik szerint a nap 24 órájában szórakoztató és fikciós tartalmakat, talkshowkat, és magazinműsorokat adtak volna; tartalmaikat pedig ott helyben, Lengyelországban gyártották volna.