promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Darvas Iván eltitkolt fiának kiáltották ki, személyesen mutatták meg a színészlegendának a káprázatos hasonlóságot

Darvas Iván eltitkolt fiának kiáltották ki, személyesen mutatták meg a színészlegendának a káprázatos hasonlóságot

Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Tényleg bámulatos az egyezés, Kamarás Iván azonban lerántotta a leplet a furcsa pletykákról.

Darvas Iván már 17 éve nincs közöttünk, film- és színpadi szerepei azonban örökké velünk maradnak, mint ahogy karakteres és karizmatikus hangja is sokak emlékezetében a mai napig élénken él.

Mint minden nagy színészünkről, Darvas Ivánról is számos legenda szárnyra kelt, melyek közt van olyan, ami igaz történeten alapul, és persze olyan is, ami teljes képtelenség. Ilyen az is, miszerint ő Kamarás Iván édesapja.

És hogy mi az oka a különös, ámde alaptalan pletykának? A kísérteties hasonlóság, amely miatt már Kamarás Iván is magyarázkodni kényszerült, hiszen annyian hitték Darvas Ivánt az édesapjának, hogy már nem mehetett el mellette szó nélkül:

„Már a főiskolai felvételimnél megkaptam, hogy mennyire hasonlítok a fiatal Darvasra, később az egyik vizsgámra direkt behívták, hogy nézzen meg. Állítólag tetszettem neki. Attól fogva folyton hozzá hasonlítgattak, még az a pletyka is járta, hogy az eltitkolt fia vagyok. Ez egy ideig hízelgő volt, de később már zavart, hisz színészként Kamarás Iván akartam lenni. Persze néztem a filmjeit, láttam őt színpadon, később forgattam is vele, sőt, énekeltünk is együtt. Izgultam az első találkozásnál, pedig nem kellett volna: rém kedves volt”

– nyilatkozta korábban a Hot! magazinnak.

Gyorsan leszögezte természetesen, hogy a névegyezésen és a külső hasonlóságon kívül talán csak abban hasonlítanak, hogy van bennük egyfajta elegancia és kívülállás. Példaképének tekinti és az egyik leghíresebb dalát is elő szokta adni, ám rokoni szál nem fűzi őket össze.

Darvas Iván három felesége közül végül Morocza Irénnel közösen alapított családot, két gyermekük született, Bejámin és Ráchel. Korábban Tolnay Klárival is hosszú ideig egy párt alkottak, össze is házasodtak, ám végül az ötvenes évek végén elváltak útjaik.